končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Hrbaté kuracie rezne :-)POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie rezne (alebo môžete použiť rezne z bravč. mäska) , sol, korenie, olej, šunková saláma (alebo akákoľvek akú máte doma), šampióny, šľah. smotana, cibuľka , postrúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Rezne si posolíme, okoreníme a opečieme na oleji (bravč. rezne aj vyklepeme). Odložíme na plech a pripravíme si plnku na rezne. Na masle opražíme cibuľku, pridáme na kocky pokrájanú salámu , šampióny, posolíme, trošku okoreníme MČK a podusíme. Poprášime múkou, premiešame a zalejeme šľah. smotanou - tak aby nám vznikla hustejšia hmota, ktorú budeme ukladať na rezne. Plnka je výborná aj sama o sebe, tak nie že ju zjete skôr, ako ju dáte na rezníky :-) Takže hotovú zmes naukladáme na rezne a dobre posypeme strúhaným syrom, podlejeme výpekom na ktorom sme pražili rezne a dáme zapiecť. Vhodná príloha : varené zemiačky, pečené zemiačky, ryža Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 22.11.2012, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |