končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie ragú na červenom vínePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia* olivový olej* kukurica* 1 menšiu cibuľku* 2-3 bobkové listy* paradajkový pretlak / 3 olúpané čerstvé rajčiny* 2 menšie strúčiky cesnaku* mleté čierne korenie* soľ* 100ml červeného vína* + môžeme pridať pár plátkov anglickej slaninky POSTUP PRÍPRAVY 1. nakrájanú slaninku mierne orestujeme spolu s cibuľkou a kukuricou 2. na druhej panvici si opečieme nakrájané, osolené kuracie prsia na olivovom oleji 3. keď už sú prsia trochu poopekané, pridáme slaninku s cibuľkou a kukuricou, plus pridáme olúpané, nakrájané rajčiny, bobkové listy, pretlačený cesnak a korenie 4. prikryté, na miernom ohni dusíme cca 15-20 min, aby sa všetky chute prepojili 5. víno prilejeme pred koncom, necháme prevrieť približne 10min a podávame najlepšie s ryžou :) DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 2.3.2013, 19:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |