. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Mária M. (majkatorka) ID 10016
mimibazar.sk/majkatorka
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.1.2007
Naposledy: 3.10.2020 18:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 261
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 43
NÁVODY 4
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Morčacie zo záhradky



POTREBNÉ PRÍSADY

morčacie prsia, mrkva, kučeravá petrzlenová vňať, slnečnicový olej, solčanka, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na tenké rezance, mrkvu prerežeme pozdĺžne a nakrájame na mesiačiky. Na oleji orestujeme mrkvu, pridáme mäso a miešame, kým nezbelie. Pridáme solčanku a soľ podľa chuti, prikryté dusíme asi 20 minút. Nakoniec prilejeme vriacu vodu podľa potreby a vmiešame nakrájanú petržlenovú vňať. Podávame s ryžou. Je to rýchle, zdravé a ľahké letné jedlo.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Pečené kurča s medom



POTREBNÉ PRÍSADY

Kurča, 2-3 PL sladkej sójovej omáčky, 1 PL medu

POSTUP PRÍPRAVY

V kompótovej miske zmiešame sójovú omáčku s medom. Kurča umyjeme, vložíme do misy z jenského skla, potrieme medovou zmesou, prikryjeme vekom a dáme piecť. Pečieme pomaly pri teplote 150st. asi 1,5 hodiny. Kurča priebežne potierame medovou zmesou, nie je treba podlievať, soliť ap. Kurča je upečené, keď získa tmavú, skoro čiernu farbu. Pred pečením môžeme kurča naplniť zmesou nakrájaných banánov s jablkami. Podávame s dusenou alebo ovocnou ryžou, chutí výborne, originálne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.8.2012, 8:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Pečené kačacie stehná s ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

Kačacie stehná - 4ks, 1 veľké jablko, 50g hrozienok, bylinková soľ. Knedle - 400g zemiakov uvarených v šupke, 100g hrubej múky, 80g krupice, 1 vajce, 20g masla, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Stehná umyjeme, osolíme a vložíme do väčšej misy z jenského skla. Pečieme prikryté vekom pri teplote 200st. asi 1 a1/2 hodiny, občas polejeme výpekom. Nepodlievame ani nepridávame žiadny tuk!!! Pred dopečením pridáme na plátky pokrájané a ošúpané jablko a namočené hrozienka, dopečieme do zlatohneda ešte 20-30 minút. Cesto na knedle pripravíme z najemno postrúhaných zemiakov a ostatných prísad - miesime rukou. Vytvarujeme 4 valčeky s priemerom asi 5cm, ktoré vložíme do vriacej osolenej vody a varíme 15-17 minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu