končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Parížske rožky - cesto tak trochu inakPOTREBNÉ PRÍSADY 200g pomletých orechov 200g preosiateho práškového cukru 4 bielka ( nevyšľahané!!!!) POSTUP PRÍPRAVY ja viem, že je tu veľa receptov na parížske rožky, ale možno takýto recept na cesto tu nie je a niekomu sa zíde. My ho používame už roky a pôvodne je od jednej veľmi dobrej cukrárky. Takže všetky suroviny spolu zmiešame a necháme odstáť 24 hodín. Veľmi dôležité je, že BIELKA SA NEŠĽAHAJÚ. . Na druhý deň striekame rožky na vymastený papier a pomaličky pečieme. No a plnka, už kto ako chce a ako má rád. Naš recept je: 3 celé vajcia a 150g práškového cukru vymiešať nad parou. 250g masla, 50g cukru a kakao podľa chuti vymiešať a obe časti spolu premiešať. Pekný deń ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 125 návštěvníkov) KOMENTÁRE (38) posledné: 21.12.2012, 22:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |