Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
zelené fazuľky * píniové oriešky * cibuľa * citrónová, príp. limetková šťava * soľ * čierne korenie * maslo
POSTUP PRÍPRAVY
Fazuľky očistíme, odstránime konce a krátko blanšírujeme v osolenej vode. Po cca 3 minútach vodu zlejeme a prepláchneme ju pod tečúcou studenou vodou, aby nestratili zelenú farbu. Osušíme a odložíme nabok.
Na lyžici masla speníme na tenké pásiky nakrájanú cibuľu. Pridáme za hrsť píniových orieškov, premiešame a smažíme asi minútu.
Keď píniové oriešky začnú chytať zlatú farbu, pridáme scedené fazuľky, osolíme, okoreníme a miešame asi minútu, aby sa fazuľky pekne prehriali. Na záver prilejeme do panvice lyžicu limetkovej / citrónovej šťavy, ešte raz premiešame a ihneď servírujeme.
Dobrú chuť.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 13.3.2009, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |