končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Granko - koláčikPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO : 5 vajíčok, 1Šálka Jizerky (mozte skusiť aj Mantler, alebo klasicku polohr.muku), 1Š kryšt.cukru, 1Š Granka, 1Š oleja, 1 prášok do pečiva, Po upečení : 3/4Š kávy, džem - ribizlovy, čerešňovy .... , 2x250ml 33%šľahačky (LIDL - chladenu), 2x200g Čokolády (z LIDLA je super) POSTUP PRÍPRAVY 1 Šalka - 250ml :)) Cesto : Všetky suroviny ktoré idu do cesta dame naraz do jednej misy a spolu vyšľaháme aby sa to všetko pekne spojilo. Vylejeme na vymastený a mukou vysypaný plech a pečieme na 160 Stupňov. Po upečení ho ešte teplý polejeme kávou (ja ho prskám štetcom aby bolo rovnomerne) a potrieme džemom (opatrne obratenou stranou lyžice, aby sa vrch nezošúpal). Necháme poriadne vychladnúť. Poleva : v hrnci si zohrejeme šľahačky s rozlámanou čokoládou (stále miešame!!!) až kym sa to všetko pekne nespojí do krasnej hnedej masy, povaríme cca.2-3minutky - stále miešame !!! Vezmeme z ohňa a ešte teple nalejeme na vychladený koláč a damé najlepšie do druhého dňa vychladiť do chladničky. Krájame nožom ktorý namáčame v horúcej vode. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 11.1.2014, 19:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Bublanina z JizerkyPOTREBNÉ PRÍSADY 5 vajíčok; 250g Hery; 250g bezlepkovej muky ( Jizerka,...); 250g cukru; 1 prašok do pečiva; 1-2 zaváraniny ovocíčka POSTUP PRÍPRAVY žĺtky vymiešame s cukrom. pridáme zmeknutý tuk (napr.20 sekúnd v mikrovlnke - ak nestiháte ) postupne pridáme muku s práškom do pečiva a na koniec zľahka (vareškou) sneh z bielkov. cesto vylejem na tukom vymastený a mukou vysypaný plech navrch poukladáme ovocie na aké mate chuť ( ja dávam zaváranu tekvicu na spôsob ananásu - žranica:) pečiem vo vyhriatej rúre cca na 160 stupnov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |