. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > POLIEVKY

Darina B. (D.Benechová) ID 199434
Oblasť: Nové M. nad Váhom
Telefon: 0902 475 684
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.4.2011
Naposledy: 21.9.2019 23:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 3
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

POLIEVKY

Polievka zo zelenej fazuľky



POTREBNÉ PRÍSADY

struky zelenej fazuľky, zemiaky, vegeta, čierne mleté korenie, soľ, čierne celé korenie, celé nové korenie, rasca, ocot, smotana na varenie, hl. múka

POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca s vodou dáme premytú fazuľku, pridáme rascu a 3-4 zrniečka čierneho celého a nového korenia. Varíme, kým nie je fazuľka polomäkká.
Potom pridáme očistené, nadrobno nakrájané zemiaky, čierne mleté korenie, soľ a vegetu. Varíme, kým nie sú zemiaky mäkké.
Do pohára so smotanou pridáme 1 lyžicu hladkej múky a poriadne zmes rozhabarkujeme. Potom ju vlejeme do hrnca a premiešame.
Za občasného miešania polievku zavaríme a odstavíme. Do vypnutej polievky dáme 4-5 lyžíc octu (podľa chuti) a pomiešame. Polievku podávame teplú.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 8.7.2013, 7:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Kapustová polievka



POTREBNÉ PRÍSADY

100 g hlávkovej kapusty, soľ, 10 g oleja, 10 g hladkej múky, 5 g cibule, 40 g rajčiakového pretlaku, sacharín

POSTUP PRÍPRAVY

Očistenú, na rezance pokrájanú hlávkovú kapustu uvaríme vo vriacej osolenej vode.
Z oleja a múky si pripravíme svetlú zápražku, pridáme pokrájanú cibuľu, opražíme, zalejeme studenou vodou a vlejeme spolu s rajčiakovým pretlakom do uvarenej kapusty. Povaríme, dochutíme soľou, prípadne sacharínom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 16.12.2012, 10:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu