končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
POLIEVKY |
Hustá paradajková polievka s parmezánom a mozzarellouPOTREBNÉ PRÍSADY celé lúpané paradajky v konzerve 2x, kryštálový cukor, soľ, mozzarella, parmezán POSTUP PRÍPRAVY Viem, že tu je veľa receptov na paradajkovú polievku, ale pridávam sem aj tú našu, ktorej príprava je neuveriteľne jednoduchá, rýchla a výsledok je naozaj veľmi chutný. My na jej prípravu nepoužívame obyčajný pretlak, je lepšie keď sa pripraví z celých lúpaných paradajok v konzerve. (foto nižšie) A tu je postup: Do hrnca vylejeme dve konzervy lúpaných paradajok aj so šťavou. (Pravdaže, keď je stravníkov viac, dajte aj viac konzerv :D). Vidličkou ich v hrnci trochu rozpučíme, ale nie úplne, nech v polievke zopár kúskov pláva :) Polievku trochu zriedime vodou, podľa toho, kto má rád akú hustú. Pridáme asi 2-3 lyžice kryštálového cukru a osolíme, množstvá nechávam na vás, ako komu chutí. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 27.11.2012, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Výborná sýta krémová cesnačka (cesnaková)POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky (cca 5-6 stredných), cesnak (cca 8-10 strúčikov), olej, maslo, sladká smotana, vegeta, soľ, údený syr a chlebík POSTUP PRÍPRAVY Ospravedlňujem sa, ak tu takýto recept už je - ale tu máte ten môj :) Na oleji roztopíme trochu masla a opražíme pretlačený cesnak. Pridáme na malé kocky nakrájané zemiaky, ovegetíme, osolíme a varíme do zmäknutia. Po uvarení rozmixujeme ponorným mixérom a pridáme sladkú smotanu. Na troške oleja opečieme na kocky nakrájaný chlebík (podľa mojej skúsenosti sa tak rýchlo v polievke nerozmočí, ako keď sa opeká na sucho). Pridáme do taniera spolu s nastrúhaným údeným syrom (môžete dať aj neúdený, ale s údeným to má zvláštnu chuť). Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 109 návštěvníkov) KOMENTÁRE (31) posledné: 9.2.2014, 11:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |