. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > POLIEVKY

Mária M. (majkatorka) ID 10016
mimibazar.sk/majkatorka
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.1.2007
Naposledy: 3.10.2020 18:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 261
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 43
NÁVODY 4
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

POLIEVKY

Boršč



POTREBNÉ PRÍSADY

3 PL oleja, 1/2 kg hovädzieho mäsa, 2 mrkvy a 1 petržlen alebo mrazená zelenina pod sviečkovú, 2 cibule, 1 malá hlávka kapusty /asi 1kg/, 3 cvikly, 1 malý paradajkový pretlak, 2-3 bobkové listy, soľ, korenie, kyslá smotana

POSTUP PRÍPRAVY

Tradičná ruská polievka má byť hustá a výdatná. Zeleninu môžete nahrubo nastrúhať alebo pokrájať na kocky. Podľa tohto receptu varím v 7-litrovom hrnci.

Mäso nakrájame na malé kocky a opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji. Pridáme koreňovú zeleninu a najemno nastrúhanú cibuľu, bobkový list, soľ a korenie, zalejeme vodou a veríme asi 1/2 hodiny. Potom pridáme nakrájanú kapustu a varíme ďalšiu 1/2 hodinu. Cviklu s paradajkovým pretlakom v kastróli podusíme a pridáme k polievke. Ešte 20 minút povaríme. Servírujeme s lyžicou kyslej smotany.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.2.2009, 19:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Krémová brokolicová polievka



POTREBNÉ PRÍSADY

čerstvá alebo mrazená brokolica 400-500g, sladká smotana 1 téglik, široké rezance, soľ, bylinková soľ, 1,5l vody

POSTUP PRÍPRAVY

Brokolicu rozdelíme na ružičky a umyjeme, ak je mrazená rovno vložíme do vody, osolíme a povaríme 15 minút. Potom odstavíme zo sporáka, rozmixujeme ponorným mixérom dohladka. Znovu dáme na sporák, vložíme rezance - množstvo podľa chuti a uvaríme, vlejeme smotanu, necháme prevrieť, odstavíme a dochutíme bylinkovou soľou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 28.8.2007, 12:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu