končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
POLIEVKY |
BorščPOTREBNÉ PRÍSADY 3 PL oleja, 1/2 kg hovädzieho mäsa, 2 mrkvy a 1 petržlen alebo mrazená zelenina pod sviečkovú, 2 cibule, 1 malá hlávka kapusty /asi 1kg/, 3 cvikly, 1 malý paradajkový pretlak, 2-3 bobkové listy, soľ, korenie, kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY Tradičná ruská polievka má byť hustá a výdatná. Zeleninu môžete nahrubo nastrúhať alebo pokrájať na kocky. Podľa tohto receptu varím v 7-litrovom hrnci. Mäso nakrájame na malé kocky a opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji. Pridáme koreňovú zeleninu a najemno nastrúhanú cibuľu, bobkový list, soľ a korenie, zalejeme vodou a veríme asi 1/2 hodiny. Potom pridáme nakrájanú kapustu a varíme ďalšiu 1/2 hodinu. Cviklu s paradajkovým pretlakom v kastróli podusíme a pridáme k polievke. Ešte 20 minút povaríme. Servírujeme s lyžicou kyslej smotany. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.2.2009, 19:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Krémová brokolicová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY čerstvá alebo mrazená brokolica 400-500g, sladká smotana 1 téglik, široké rezance, soľ, bylinková soľ, 1,5l vody POSTUP PRÍPRAVY Brokolicu rozdelíme na ružičky a umyjeme, ak je mrazená rovno vložíme do vody, osolíme a povaríme 15 minút. Potom odstavíme zo sporáka, rozmixujeme ponorným mixérom dohladka. Znovu dáme na sporák, vložíme rezance - množstvo podľa chuti a uvaríme, vlejeme smotanu, necháme prevrieť, odstavíme a dochutíme bylinkovou soľou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 28.8.2007, 12:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |