. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Katarína P. (LUSINDA) ID 9050
.
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.12.2006
Naposledy: 5.8.2020 19:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 33
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

CHUŤOVKY

Pagáčiky, slané cestá a iné dobroty,



POTREBNÉ PRÍSADY

Pre velky zaujem vkladam, nestiham posielat maily, je Vas strasne vela...

POSTUP PRÍPRAVY

Pagáčiky,
slané cestá a iné dobroty, aké nekúpite nikde v obchode

Zemiakové pagáče - lístkové
Materiál:
3 hrnčeky polohrubej múky
2 dkg kvasníc /dcl vlažného mlieka, l kocka cukru/
1 KL soli

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (74) posledné: 1.3.2016, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Rýchle hamburgery



POTREBNÉ PRÍSADY

4 sezamové žemle
1 malá konzerva zaváraných paradajok
2 čili papričky
2 strúčiky cesnaku
3 PL horčice
400 g mletého mäsa
plátkový syr
1 vajce
1 cibuľa
soľ
majorán
mleté čierne korenie
strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

V miske zmiešame mleté mäso, 1 vajce a nadrobno posekanú cibuľu. Zmes dôkladne premiešame a podľa chuti pridáme mleté čierne korenie, pretlačený strúčik cesnaku, soľ a majorán. Podľa potreby pridáme do zmesi strúhanku.
Navlhčenými rukami vytvarujeme z mäsa ploché okrúhle pagáče, ktoré opekáme na panvici alebo ich pečieme v rozohriatej rúre pri teplote 190 °C asi 20 minút.
V malom hrnci zohrejeme nasekané zavárané paradajky, pridáme pretlačený strúčik cesnaku a nasekané čili papričky. Zmes varíme, kým sa voda nevyparí.
Žemle rozrežeme, natrieme horčicou, pridáme syr, opečené mäsové placky, a navrch paradajkovú zmes. Kto chce može si pridať aj zeleninku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Plnený sendvič



POTREBNÉ PRÍSADY

1 sendvič
130 g rastlinného masla
150 g šunky
100 g tvrdého syra
2 vajcia uvarené na tvrdo
2 kyslé sterilizované uhorky
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 cibuľa
2 lyžičky dijonskej horčice
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Konce sendviča odrežeme, striedku vyberieme a časť si necháme na prípadné zahustenie plnky. Maslo ochutíme horčicou. Dobre vymiešame, pridáme posekané vajcia, cibuľu, na kocky pokrájanú šunku. Syr nastrúhame nahrubo, uhorky a papriky na malé kúsky. Všetko spolu zmiešame a dochutíme soľou podľa potreby. Ak je plnka riedka, môžeme pridať striedku zo sendviča.
Sendvič naplníme plnkou, ktorú dobre pritláčame.
Naplnený sendvič dáme stuhnúť do chladničky. Podávame ho nakrájaný na plátky a ozdobený ľubovoľnou zeleninou.
Ak nemáte sendvič, môžete naplniť aj bagetu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Pečené šampióny



POTREBNÉ PRÍSADY

väčšie šampiňóny
soľ
mleté čierne korenie
topený syr
smotana
strúhaný syr
mäkká saláma
zemiaky uvarené v šupke
cibuľa, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Pracovný postup Klobúčiky šampiňónov odrežeme od vrchnej šupky a vnútornú časť z nich vydlabeme. Posolíme ich a okoreníme mletým čiernym korením. Nadrobno pokrájanú cibuľu opečieme na oleji spolu s vybratou časťou šampiňónov. Odstavíme a necháme chvíľu vychladnúť. Pridáme pokrájanú mäkkú salámu, topený syr a spolu premiešame. Touto zmesou naplníme klobúčiky šampiňónov. Na vymastený pekáč uložíme na plátky pokrájané zemiaky, posolíme ich a posypeme nastrúhaným syrom. Pridáme naplnené šampiňóny a vrchnú časť šampiňónov zalejeme zmesou zmiešanou z kyslej smotany a nastrúhaného tvrdého syra. Potom ich vložíme zapiecť do vyhriatej rúry.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Balíčky s plnkou



POTREBNÉ PRÍSADY

350 g lístkového cesta, 1 žĺtok
100 g údeného syra, 1 vajce
250 g mletého mäsa, soľ
mleté čierne korenie, sójová omáčka
mletá sladká červená paprika
worcesterská omáčka
2 strúčiky prelisovaného cesnaku
2 vajcia uvarené natvrdo

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, mletou sladkou červenou paprikou, sójovou omáčkou a worcesterskou omáčkou. Potom pridáme žĺtok, prelisovaný cesnak a spolu premiešame. Necháme odstáť na chladnom mieste asi 30 minút. Medzitým na pomúčenej doske rozvaľkáme lístkové cesto. Z cesta krájame väčšie štvorce, do stredu každého štvorca dáme ochutené mleté mäso a časť nakrájaného vajca. Po naplnení zložíme a konce k sebe dobre pritlačíme. Potrieme rozšľahaným vajcom, posolíme a vložíme piecť do vyhriatej rúry. Asi po 7 minútach vyberieme z rúry. Znova potrieme vajcom, posypeme nahrubo nastrúhaným syrom a dáme dopiecť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Syrové bochníčky



POTREBNÉ PRÍSADY

3 syry s bielou plesňou, 5 vajec, 50 g cibule, 2 lyžice strúhanky, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi, 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia, pažítku, 100 g mäkkej salámy, tuk na vyprážane.

POSTUP PRÍPRAVY

Syr postrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme vajcia, na drobno pokrájanú cibuľu, strúhanku, pažítku, zeleninovú koreniacu zmes, korenie, na malé kocky pokrájanú mäkkú salámu. Hmotu premiešame a vyformujeme z nej malé bochníčky. Obalíme ich v múke, vo vajci a v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi a kečupom alebo tatárskou omáčkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu