končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
Škvarkové pagáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g mletých škvarkov, 500g hladkej muky, drozdie (dala som sušené), 2 celé vajcia do cesta, 1 vajce na potretie, soľ, 1 kyslá smotana, 0,5 dcl mlieka, 1kl kryšt. cukru POSTUP PRÍPRAVY Všetko som dala do DP, nechala vykysnúť, prekladala som cesto na tri krát, vykrojila pagáčiky, ovajíčkovala, upiekla .... :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.11.2010, 9:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Veľkonočná hrudkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 l mlieka , 10 vajec, soľ, korenie, vňaťka POSTUP PRÍPRAVY Dáme variť mlieko, osolíme, okoreníme, prípadne aj červenú papriku mletú možeme dať a petržlenovú vňaťku. Kým sa mlieko pomaly začína variť, rozhabarkujeme si 10 celých vajec. Pridáme všetky naraz do mlieka a miešame kým sa nám vajíčka v mlieku úplne zrazia, ostane len hmota hrudiek a žiadne mlieko, rado sa to pripaluje, tak opatrne. Odstavíme a pripravíme si utierku, plienku - niečo do čoho to vylejeme/vysypeme. Ja si dám plienku do vačšieho sitka a tak sa mi nevypadne kade-tade. Potom si pustím studenú vodu, v ktorej si namáčam ruky a poriadne ešte horúce to sťahujem a zároveň vytláčam prebytočné mlieko, aby sa Vám všetko spojilo. Poriadne zaviažem alebo zagumičkujem a nechám odkvapkať až do druhého dňa. Fotky priložím tesne pred Veľkou Nocou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 24.3.2009, 22:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |