končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
CHUŤOVKY |
plnený bochníčekPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY chlebík,šunka,slaninka,syry rôzne druhy.maslo,bylinky,cesnak.... POSTUP PRÍPRAVY .. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 27.3.2015, 10:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Špaldové alebo aj obyčajné rohlíkyPOTREBNÉ PRÍSADY 35dkg hl.múky,15dkg špaldovej-celozrnnej,aké chceš,2 čl soli,premiešaš,v strede urobíš jamku,dáš do nej vykysnút kvások:1dl vlaž.mlieka+1/2kvasníc+1čl cukru,necháš vykysnút,potom tam možeš dat lanové semienka,slnečnicové-my to máme velmi radi,dáš tam 1 vajce,150ml vody,50grrozpustenej Hery-Palmarínu,čo máš,všetko spolu zmiešaš,vypracuješ rukou cesto,podla potreby si ešte pridaj múky,lebo sa to lepí,nechaj 1 1/2h kysnút,potom cesto rozdelíš na 4 kusy-každý kus prekrojíš ešte na tri diely,každý trojuholník si rozvalkáš na velký trojuholník,zvinieš od širšieho kraja až po tenký do rožka,dáš na plech s papierom,necháš ešte 1h kysnút,potom ich potrieš slanou vodou,posypeš sezamovými semienkami,dáš do vyhriatej rúry na 180c piect,dokým nezačnú hnednút-nie černoškov necháš vychladnút,sú úžasné z masielkom... POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.1.2013, 0:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
,,Mamajkine" pagáče :)POTREBNÉ PRÍSADY 70 dkg hladkej špecial múky☺2 Palmariny☺0,5l pochúťkovej smotany☺soľ. POSTUP PRÍPRAVY Tieto pagáčiky mám od kamoškinej mamy ktorú voláme mamájka tak som ich nazvala podla nej :-)...Sú velmi dobré aj na tretí deň a minimálna robota je s nimi. Takže všetky suroviny spolu pekne spracujeme,rozgúlame a poprekladáme.Necháme odležať 12-24hod v chladničke.Pred pečením ešte 2x rozgúlame a poprekladám a necháme po 15 min. oddychovať.Potom rozgúlať asi na 0,5až 1cm a vykrajujeme pagáčiky,natrieme rozšlahaným vajíčkom a posypeme sezamom alebo čo máme doma ...pečieme na 170°C... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 14.7.2014, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
...PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 8.4.2010, 9:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
AspikPOTREBNÉ PRÍSADY jedlá želatina číra,kurací bujon,soľ,vegeta,bobkový list,ocot,nové korenie celé,vajíčka uvarené na tvrdo,kukurica,hrášok,kápia,šunka,olivy.....kto čo lúbi.....srnčí chrbát,potravinová folia. POSTUP PRÍPRAVY vodu podla návodu želatíny dáme uvariť s bujonom,korením,bobkovým listom,solou,ja som dala aj vegetu trošku a octom.Odoberieme trošku a dáme napučať želatínu.Ked to vychladne tak zmiešame zo želatínou.Srnčí chrbát smom si vystlala foliou a dala som trochu želatiny na spodok a dala stuhnúť do chladničky.Ked to stuhlo tak som dala šunku,kukuricu a všetko čo je hore uvedené...zaliala som to zase želatinou a dala stuhnúť.Tento postup som ešte 1x zopakovala...ked to stuhlo preklipila som to a dala dolu foliu...\r\nDobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 7.4.2010, 20:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |