končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
OVOCIE |
Hroznový sirupPOTREBNÉ PRÍSADY Hrozno,cukor,kyselina citronová POSTUP PRÍPRAVY Hrozno umyjeme,poriadne rozmačkáme.Drť scedíme a zbytok vylisujeme.šťavu necháme odstáť niekoľko hodín,aby sa nám usadil kal,lebo šťava na prípravu sirupu musí byť číra.Stiahneme pomocou hadičky, bez usadenín.Musíme dať pozor,aby nám šťava nekvasila.Zohrejeme na bod varu a pridáme na 1L šťavy 1,6kg cukru a 8-12g kyseliny citronovej.Rozpustíme a nalejeme do fliaš. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 9.9.2008, 6:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Višne v čokoládePOTREBNÉ PRÍSADY 3kg višní alebo čerešní,1,20kg kryštál.cukru,200g kakaa, 2dcl rumu,2 vanilky POSTUP PRÍPRAVY Višne alebo čerešne odkôstkujeme,pridáme ostatné prísady,premiešame a necháme odležať 24 hod. Občas zamiešame.Potom dáme do menších zaváracích pohárov a sterilizujeme pri 80°C 20minút.Používame na ovocné poháre, pudingy, s piškotami a osladenou kyslou smotanou.Miesto višní alebo čerešní môžeme dať aj slivky ale cukru dáme len 1kg. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 5.6.2008, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Medové jablkáPOTREBNÉ PRÍSADY Med, maslo,škorica,jablká POSTUP PRÍPRAVY Jablká umyjeme a vyberieme jadrince, ale tak aby nám spodok zostal celý. Med,maslo a škoricu vymiešame a vytrieme vnútro jablk a potrieme aj zvrchu.Položíme na pekáč a dáme piecť do rúry asi 15 minút pri 160°C. Servírujeme na tanieri s kopčekom šľahačky a ozdobíme kúskom medovky.Povrchu posypeme mierne škoricou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.4.2008, 9:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |