končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
OVOCIE |
MRAZENÁ JAHODOVÁ DREŇPOTREBNÉ PRÍSADY jahody, cukor POSTUP PRÍPRAVY Očistené jahody rozmixujeme alebo pretlačíme vidličkou, podľa chuti prisladíme hnedým cukrom alebo Stéviou, naplníme do misiek a dáme do mrazničky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (18) posledné: 15.6.2015, 16:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
MRAZENÁ BROSKYŇOVÁ DREŇPOTREBNÉ PRÍSADY Broskyne, cukor POSTUP PRÍPRAVY Očistené, odkôstkované broskyne rozmixujeme, podľa chuti prisladíme, naplníme do misiek a dáme do mrazničky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
HRUŠKOVÝ MEDPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hrušiek, 0,5 kg želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), 1 citrón, konzerva ananásu POSTUP PRÍPRAVY Ananás z konzervy aj so šťavou rozmixujeme, pridáme kilo očistených a na malé kocky nakrájaných hrušiek, pol kila želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), citrónovú šťavu a varíme až kým sa hrušky nerozvaria a voda neodparí. Ja som to ešte po uvarení rozmixoval ponorným mixérom. Ešte horúce plníme do pohárov. Z tejto dávky vyšli dva 7 decové poháre a 3 lyžice na okoštovanie. Med je sladký, voňavý a kalorický. Tip: ak s hruškovým medom zmiešame slivkový lekvár, rozvarené a pomleté sušené hrušky, jablká a slivky, škoricu, vanilku, badián, rum a citrón, máme originál plnku na pravé Valašské frgále. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 27.9.2012, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |