. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > OVOCIE

Ivan K. (ikzm1) ID 254041
.
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.9.2012
Naposledy: 14.12.2023 13:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 114
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

OVOCIE

MRAZENÁ JAHODOVÁ DREŇ



POTREBNÉ PRÍSADY

jahody, cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Očistené jahody rozmixujeme alebo pretlačíme vidličkou, podľa chuti prisladíme hnedým cukrom alebo Stéviou, naplníme do misiek a dáme do mrazničky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (18) posledné: 15.6.2015, 16:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

MRAZENÁ BROSKYŇOVÁ DREŇ



POTREBNÉ PRÍSADY

Broskyne, cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Očistené, odkôstkované broskyne rozmixujeme, podľa chuti prisladíme, naplníme do misiek a dáme do mrazničky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

HRUŠKOVÝ MED



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg hrušiek, 0,5 kg želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), 1 citrón, konzerva ananásu

POSTUP PRÍPRAVY

Ananás z konzervy aj so šťavou rozmixujeme, pridáme kilo očistených a na malé kocky nakrájaných hrušiek, pol kila želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), citrónovú šťavu a varíme až kým sa hrušky nerozvaria a voda neodparí. Ja som to ešte po uvarení rozmixoval ponorným mixérom. Ešte horúce plníme do pohárov. Z tejto dávky vyšli dva 7 decové poháre a 3 lyžice na okoštovanie. Med je sladký, voňavý a kalorický. Tip: ak s hruškovým medom zmiešame slivkový lekvár, rozvarené a pomleté sušené hrušky, jablká a slivky, škoricu, vanilku, badián, rum a citrón, máme originál plnku na pravé Valašské frgále.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 27.9.2012, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu