končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
Lahodný írsky dezert v škrupinke z jemnej čokoládyPOTREBNÉ PRÍSADY 150g kvalitnej horkej čokolády Smotanová pena 50g bielej čokolády 1 vajce 160ml smotany na šľahanie Parížska poleva 130g bielej čokolády 8g instatnej kávy 30ml nesladeného kondenzovaného mlieka Korpus 130g kryštálového cukru 2 vajcia 1/2 vanilkového struku 75g masla 300g kvalitnej horkej čokolády 30g hladkej múky 1/2 prášku do pečiva 40g lúpaných mandlí 400ml whisky POSTUP PRÍPRAVY Smotanová Pena: Smotanu a vajce zahrievame a šľaháme nad parou 10 min pri teplote 70C. Pridáme bielu čokoládu a šľaháme bez ohrevu pokiaľ sa hmota nespojí. Necháme vychladnúť. Parížska poleva: Rozpustíme bielu čokoládu vo vodnom kúpeli (40C). Do kondenzovaného mlieka vmiešame instantú kávu a zmiešame s bielou čokoládou. Korpus: Časť cukru vyšľaháme s bielkami a časť so žĺtkami. Do žĺtkovej peny vmiešame dužinu z vanilkového cukru, zmäknuté maslo a pomaly vlejeme rozpustenú tmavú čokoládu. Pridáme múku, prášok do pečiva, mandle a nakoniec bielkový sneh. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.7.2013, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanové cukrovinkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept a postup na mojom blogu POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 20.12.2012, 22:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |