končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Višňové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec,200 g praskoveho cukru,1/8 l vlaznej vody,1/8 l oleja,2 PL kakaa,200 g hladkej muky,2 pohare visni,5 PL kraystaloveho cukru,2 bal.zlatý klas, 500 g tvaroh jemný, /vaničkový/, prášková želatína, 300 g cokolady ,1/4 l smotany na slahanie...okrem toho 1/2 l smotany na slahanie + 2 stuzovace slahacky POSTUP PRÍPRAVY inšpirácia podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46570\r\n\r\nZltky vymiesame s praskovym cukrom a s vanilkovym cukrom, postupne pridavame vlaznu vodu, kakao,olej a preosiatu muku s 1/2 prasku do peciva.Nakoniec primiesame sneh zo 6 bielkov.Dame piect na 170 stupnov ca.20 minut.\r\nDo 3/4 l (ked je malo pridat vodu)kompotovej visnovej stavy pridame 5 PL krystaloveho cukru a 2 balicky zlatý klas-urobime puding, do ktorého pridáme višne/vykôstkované/ a ešte vlažné vylejeme na upecene cesto. Urobime nasledovny krem: 500 g tvarohu-vyslahat ,pridat napučanú, rozpustenú zelatinu. Zvlast rozpustit cokoladu., po vychladnuti vyslahat spolu so smotanou na slahanie. Spolu vsetko znova vyslahat a navrstvit na visne.Dat do chladnicky na celu noc!!!!!!\r\nRano vyslahat dve smotany + 2 stuzovace slahacky...posypat hoblinkami cokolady alebo grankom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 24.9.2012, 8:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ORECHOVO KAVOVY ZAKUSOKPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 5 vajec 5 lyžíc kryštálového cukru 5 lyžíc polohrubej múky 1 balíček kypriaceho prášku 1 lyžica kakaa 1 lyžica orechov KRÉM: 250 g pomletých orechov 150 g práškového cukru 300 ml silnej čiernej kávy 250 g masla rum piškóty čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Zase nico pre tych co maju troska viac casu a chuti experimentovat :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 25.2.2013, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Trojfarebne rezyPOTREBNÉ PRÍSADY cesto:9 vajec, 9 lyž. kryš. cukru,9 lyž. polohr. muky, 1 bal. kypr. prasku, 1 lyž. kakaa Plnka: 1 l mlieka, 2 van. pudingy, 6 lyž. kryšt cukru,1 van. cukor 100g hrozienok, rum, posekane orechy. POSTUP PRÍPRAVY Trojfarebne rezy cesto: bielka+cukor=tuhy sneh postupne pridame žltky a preosiatu muku s kypr. praskom. Rozdelime na 2 časti do jednej dame kakao. Obe cesta zvlast upečieme plnka: Pudindg+ cukor+ vanilkovy cukor uvarime hrozienka namočime do rumu Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Francuzske kockyPOTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec 6 lyž.kr.cukor 1 lyž. kakaa 5 lyž. polohr. muka 1/2 kypr. prasku 50 ml oleja POSTUP PRÍPRAVY francuzske karamel. kocky bielky vysl. s cukrom pridame olej a zlahka vmiesame muku s pr. do peciva kakao. cesto rovnomerne rozotrieme na vymazany mukou vysypany plech plnka: 1 l vody, 3 zlate klasy, 130 g cukru, i vanilkovy cukor 2 lyz. kakaa, 7 bielkov vo vode uvarime zlate klasy, a van. cukor, do horucej kase zapracujeme sneh z bielkov do polovice vmiesame kakao Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 23.6.2007, 19:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Šlahačkové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Upeceny piskotovy plat zo 6 vajec, marhulovy kompot, 1 Zlaty klas /pre CZ vanilkovy puding/ 0,5l mlieka, 200 g pr. cukor, 1 palmarin, /maslo/, 2 praskove slahacky, granko alebo struhanu cokoladu POSTUP PRÍPRAVY Piskotovy plat pokvapkame marhulovou stavou poukladame nan na pasiky pokrajane marhule. Z mlieka a zlateho klasu uvarime hustu kasu, ktoru nechame vychladnut. Cukor vymiesame s maslom a spojime s pudingovou kasou. Zmes natrieme na marhule. Pripravime slahacku v prasku podla navodu a natrieme na plnku. Vrch posypeme grankom alebo postruhanou cokoladou. Je to uzasne jednoduche a bozsky dobre ;) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.8.2007, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Božské šľahačkové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 8 vajec 8 PL kryštálového cukru 10 PL polohrubej múky 1-2 PL kakaa Vanilkový krém: 170 g Hery 80 g Zlatého klasu 1/2 l mlieka 50 g kryštálového cukru 50 g vanilkového cukru 1-2 PL kakaa rumová aróma /dala som tam rum/ Orechový krém: 70 g mletých orechov 50 g práškového cukru 50 g vanilkového cukru kôra z 1 citróna mlieko rumová aróma /tiez rum/ Na ozdobenie: 6 kivi 200 g jahôd 2 šlahačky v prášku čokoláda POSTUP PRÍPRAVY Sľúbila som ďaľšie receptíky, takže tu je ďaľší: Trošičku zložitý recept, ale výsledok stojí za to. Postup: Cesto: Vajcia vyšľahajte s cukrom dopenista, postupne pridajte múku a kakao. Cesto rozdeľte na dve polovice a upečte z nich 2 pláty. Vanilkový krém: Do polovice mlieka vsypte kryštálový a vanilkový cukor, nechajte zovrieť a pridajte Zlatý klas vymiešaný so zvyškom studeného mlieka. Za stáleho miešania uvarte hladký hustý puding. Do vychladnutého potom vmiešajte Heru a krém dochuťte rumovou arómou. Na jeden upečený plát cesta rozotrite polovicu vanilkového krému. Do druhej polovice primiešajte kakao. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 19.5.2016, 8:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nugátové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:, 3 vajcia, 80 g kryštálového cukru, 120 g polohrubej múky, 2 ČL prášku do pečiva, 2 PL oleja, , Plnka:, 600 ml mlieka, 90 g zlatého klasu, 200 g nutely, 100 g práškového cukru, 150 g masla, 120 g Be-Be keksov, rum, , Na potretie:, 200 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky, 50 g strúhanej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Cesto:, 3 vajcia, 80 g kryštálového cukru, 120 g polohrubej múky, 2 ČL prášku do pečiva, 2 PL oleja, , Plnka:, 600 ml mlieka, 90 g zlatého klasu, 200 g nutely, 100 g práškového cukru, 150 g masla, 120 g Be-Be keksov, rum, , Na potretie:, 200 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky, 50 g strúhanej čokolády Ako na to: Vajcia vyšľahajte s kryštálovým, cukrom. Pridajte olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a premiešajte. Cesto rozotrite na menší, vymastený a múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečte. Z mlieka a zo zlatého klasu uvarte hustý puding, nechajte ho vychladnúť. Maslo vymiešajte s práškovým cukrom. Do vychladnutého pudingu pridajte nutelu, vymiešané maslo s cukrom a spolu vyšľahajte. Polovičnú časť plnky natrite na vychladnuté cesto. Na plnku položte Be-Be keksy, ktoré namáčajte do rumu. na keksy natrite zostávajúcu časť plnky. Smotanu na šľahanie vyšľahajte dotuha so stužovačom šľahačky. Pridajte nahrubo nastrúhanú čokoládu a premiešajte. Vyšľahanú smotanu rovnomerne rozotrite na plnku a koláč odložte na pár hodín stuhnúť do chladničky. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 2.7.2007, 15:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohovo ovocny zákusokPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:5 zltkov, 5 pol.lyz cukru, 5 PL vody, 5 PL oleja, 5 PL polohrub. muky, POSTUP PRÍPRAVY Tvarohovo ovocny Piskot z 5 vajec 5 zltkov, 5 pol.lyz cukru, 5 PL vody, 5 PL oleja, 5 PL polohrub. muky, sneh z 5 bielkov upecieme a nechame "vychladnut"!!!! plnka: praskovu zelatinu nechame napucat v 1 dcl mlieka (zelatina dr. oetker) Vymiesame do hladka 2 tvarohy (jemne vanickove) s 2 vanilkovymi cukrami a s praskovym cukrom (mnozstvo podla chuti ) pridame 2 kysle smotany a slahame dalej. Zmes bude uplne tekuta!!(netreba sa zlaknut) Napucanu zelatinu rozpustime vo vodnom kupeli nesmie zovriet!!! Este teplu ju vylejeme do tvarohovej plnky a rozmixujeme. Cele to vylejeme na piskot a dame na 10min. do chladnicky (velmi rychlo zacne tuhnut) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.7.2011, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |