. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > SLADKÉ JEDLÁ

Ivan K. (ikzm1) ID 254041
.
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.9.2012
Naposledy: 14.12.2023 13:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 114
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

SLADKÉ JEDLÁ

TVAROHOVÉ REZANCE



POTREBNÉ PRÍSADY

rezance, tvaroh, olej, soľ, cukor, voda

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme široké rezance, nízkotučný hrudkovitý tvaroh, práškový cukor, soľ a vodu. Rezance vysypeme do vriacej osolenej vody a varíme 3 minúty. Prepláchneme vodou a necháme odkvapkať. Pridáme lyžicu slnečnicového oleja, 250 g nízkotučného hrudkovitého tvarohu a 100 g práškového cukru a všetko dobre premiešame. Energetická hodnota jednej 250 g porcie je 1910 kJ (bez cukru 1070 kJ). Celkové náklady nepresiahnu 2 eurá. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (7) posledné: 11.2.2014, 9:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

TVAROHOVÉ BUCHTY



POTREBNÉ PRÍSADY

Polohrubá múka, droždie, vajcia, mlieko, cukor, vanilkový cukor, citrón, olej, soľ, tvaroh, hrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

Vypracujeme hladké cesto zo 600 g polohrubej múky, 3 žĺtkov, 2 deci oleja, 2 lyžíc cukru, pol litra vlažného mlieka, pol lyžičky soli, pridáme kvások z 30 g droždia, pol deci mlieka a lyžice cukru. Odložíme na hodinku do tepla, potom ešte raz premiesime a necháme ešte pol hodinku dokysnúť. Cesto rozvaľkáme na štvorce 10x10 cm vysoké 0,5 cm, do stredu dáme hrudkový tvaroh zmiešaný s vanilkovým cukrom, žĺtkom, hrozienkami a strúhanou citrónovou kôrou, preložíme zo 4 strán, potrieme olejom, poukladáme na vymastený plech, necháme ich štvrť hodinku dokysnúť. Pečieme v rúre 20 minút pri 160 stupňoch.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 24.7.2013, 19:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

LONDÝNSKE REZY



POTREBNÉ PRÍSADY

Hladká múka, vajcia, práškový cukor, Hera, mleté vlašské orechy, džem, sóda bikarbóna

POSTUP PRÍPRAVY

Vypracujeme hladké cesto zo 4 žĺtkov, 250 g hladkej múky, 140 g Hery, 50 g práškového cukru, štipky sódy bikarbóny, vyvaľkáme, prenesieme na plech a natrieme džemom. Vyšľaháme sneh zo 4 bielkov, primiešame 200 g práškového cukru a 190 g mletých vlašských orechov. Plnku vylejeme na cesto a pečieme vo vyhriatej rúre 15 minút pri 160 stupňoch.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.2.2013, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu