končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
SLADKÉ JEDLÁ |
TVAROHOVÉ REZANCEPOTREBNÉ PRÍSADY rezance, tvaroh, olej, soľ, cukor, voda POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme široké rezance, nízkotučný hrudkovitý tvaroh, práškový cukor, soľ a vodu. Rezance vysypeme do vriacej osolenej vody a varíme 3 minúty. Prepláchneme vodou a necháme odkvapkať. Pridáme lyžicu slnečnicového oleja, 250 g nízkotučného hrudkovitého tvarohu a 100 g práškového cukru a všetko dobre premiešame. Energetická hodnota jednej 250 g porcie je 1910 kJ (bez cukru 1070 kJ). Celkové náklady nepresiahnu 2 eurá. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 11.2.2014, 9:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
TVAROHOVÉ BUCHTYPOTREBNÉ PRÍSADY Polohrubá múka, droždie, vajcia, mlieko, cukor, vanilkový cukor, citrón, olej, soľ, tvaroh, hrozienka POSTUP PRÍPRAVY Vypracujeme hladké cesto zo 600 g polohrubej múky, 3 žĺtkov, 2 deci oleja, 2 lyžíc cukru, pol litra vlažného mlieka, pol lyžičky soli, pridáme kvások z 30 g droždia, pol deci mlieka a lyžice cukru. Odložíme na hodinku do tepla, potom ešte raz premiesime a necháme ešte pol hodinku dokysnúť. Cesto rozvaľkáme na štvorce 10x10 cm vysoké 0,5 cm, do stredu dáme hrudkový tvaroh zmiešaný s vanilkovým cukrom, žĺtkom, hrozienkami a strúhanou citrónovou kôrou, preložíme zo 4 strán, potrieme olejom, poukladáme na vymastený plech, necháme ich štvrť hodinku dokysnúť. Pečieme v rúre 20 minút pri 160 stupňoch. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.7.2013, 19:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
LONDÝNSKE REZYPOTREBNÉ PRÍSADY Hladká múka, vajcia, práškový cukor, Hera, mleté vlašské orechy, džem, sóda bikarbóna POSTUP PRÍPRAVY Vypracujeme hladké cesto zo 4 žĺtkov, 250 g hladkej múky, 140 g Hery, 50 g práškového cukru, štipky sódy bikarbóny, vyvaľkáme, prenesieme na plech a natrieme džemom. Vyšľaháme sneh zo 4 bielkov, primiešame 200 g práškového cukru a 190 g mletých vlašských orechov. Plnku vylejeme na cesto a pečieme vo vyhriatej rúre 15 minút pri 160 stupňoch. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 17.2.2013, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |