. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Lucia H. (gupka) ID 9968
.
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.1.2007
Naposledy: 22.4.2024 10:02
Aktualizácia: 7.2.2020 21:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 271
RODINNÉ FOTOGRAFIE 180
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 196
NÁVODY 3
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

RYŽA A CESTOVINY

Neapolské cannelloni



POTREBNÉ PRÍSADY

na cesto***400g hrubej múky, 4 vajcia, 1/2čl soli***500g mletého telacieho mäsa (ja som mala bravčové), 1PL olivového oleja, 150g surovej šunky, 150g šapiňónov, 2PL hl.múky, 2PL masla, 1/4 l mlieka, čierne mleté korenie, oregano, 1 žĺtok, rajčiaková omáčka podľa predošlého receptu (skrátená verzia bude pri obr.postupe), plátky tvrdého syra (originál má byť mozzarella) 3PL masla na vrch

POSTUP PRÍPRAVY

Kto má rád talianske jedlá, ten si určite pochutí, nech vás nemýlia obrázky, robila som len polovičné množstvo.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (39) posledné: 8.8.2014, 13:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Rýchly a výborný šalát



POTREBNÉ PRÍSADY

500g cestovín, 1 tatárka (250ml), 1veľká cibuľa, 2 paradajky, 150g tvrdého syra

POSTUP PRÍPRAVY

Výborný a veľmi rýchly, nič viac naozaj netreba.....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.8.2009, 21:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Fusilli s krabími tyčinkami



POTREBNÉ PRÍSADY

500g balík cestovín (vrtuľky), 500g krabích tyčiniek, 500ml kyslej smotany, trochu šľahačkovej smotany alebo mlieka, 1cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 papriky, korenie, soľ, sušenú bazalku ( poprípade čerstvú alebo zmrazenú vňať petržlenu alebo zeleru), tvrdý strúhaný syr-veľa, pre vylepšenie-3 vajíčka uvarené na tvrdo(nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

Príma rýchly a dobrý cestovinový šalátik inšpirovaný od EmKa, len trošičku pozmenený, ale výsledok je mňam, ak ste ho neskúšali, tak neváhajte.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 31.7.2009, 13:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Moje prvé lasagne



POTREBNÉ PRÍSADY

750g mletého mäsa bravčové s hovädzím, jedno 500g balenie lasagní, jedna veľká mrkva, jedna konzerva lúpaných paradajok, 750ml bešamelu ( 500ml mlieka, 1 šlahačková smotana, jeden syr v črievku, asi 30g masla, hladká múka, soľ, biele korenie, muškátovy oriešok) 500g tvrdého syra

POSTUP PRÍPRAVY

Miery nemusia byť také presné, ja som všetko robila len tak od oka. Keď ich budem robiť nabudúce, tak pridám obrázky, terazky som netušila, že sa tak podaria:o)

Najprv som dala podusiť mleté mäso, bolo to miešané bravčové s hovädzím, asi trištvrte kila, na troche oleja som dala pokrájanú jednu cibuľu a jeden na drobno pokrájaný strúčik cesnaku a na hrubo postrúhanú vacsiu mrkvu, na to potom masko a ked obelelo, tak som pridala koreniny, cierne mlete, stipku mletej rasce, bazalku susenu, ale to sa da podla momentalnej nalady a chuti:) potom som pridala jednu konzervu lupanych paradajok aj so stavou a nechala dusit. Az ked bolo hotove som este posolila. Mozu sa pridat aj sampinony, ale moj syn ich nema rad, tak som zvolila tu mrkvu:)a niekto dava aj rajc.pretlak.

Treba si nachystat aj kopu tvrdeho syra, ja som kupila ten najlacnejsi v Tescu bolo ho skoro pol kila.

Kym sa maso dusilo, tak som si urobila besamel: odrezala som kusok z masla (taky centimetrovy) a pridala muku a miesala, jednoducho taku bledu hustejsiu zasmazku a potom som to zaliala jednou slahackovou smotanou alebo smotana na varenie a mliekom, vytlacila som tam jedno bambino a nechala rozpustit, ked je besamel riedky, este si rozrobim v troche vody skrob (kukuricny alebo zemiakovy) a zahustim, ked je moc husty, rozriedim opatrne mliekom. Do besamelu som este dala biele mlete korenie a sol. Besamelu bolo asi tristvrte litra. Treba ho tam celkom dost, aby sa platy v nom vlastne uvarili.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 45 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (21) posledné: 5.5.2011, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Letná ryža na studeno



POTREBNÉ PRÍSADY

varena ryza, pochutkova smotana, kari korenie, vegeta, salatova uhorka, zelena paprika, zelena vnat petrzlenu alebo rukola,

POSTUP PRÍPRAVY

Salku ryze uvarime s dvoma salkami vody s lyzickou vegety a dvoma trojuholnickami syra. nechame vychladnut, potom vmiesame kyslu smotanu, nakrajanu uhorku a papriku,vnat petrzlenu, zopar listkov rukoly, ked treba dosolime a urcite pridame kari korenie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu