končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVE´ AZUPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 750 g bravčového stehna, 2 ČL horčice, štipka práškového cukru, 2 PL kečupu, 2 CL mletej červenej papriky, 1 ČL worcesterskej omáčky, 2 PL oleja, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, karí korenie, olej. POSTUP PRÍPRAVY Kečup,horčicu a 2 PL oleja dobre zmiešame, pridáme čierne a karí korenie,papriku a worcester. Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a zamiešame do zmesi. Mäso pokrájame na tenké pásiky, trošku posolíme a premiešame s pripravenou zmesou. Necháme aspoň 1 hodinu odležať. Potom na panvici rozohrejeme olej a mäsko najprv prudko, potom mierne oprážíme, kým nezmäkne. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi. Môj tip: Namiesto bravčového mäsa som použila kuracie aj morčacie mäso. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Jana K. (januscha23) ID 104163 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.10.2011, 10:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečene zemiačky s klobaskou a slaninkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY k tomu vynikajuca omačka z majonezy, kečupu a horčice..... POSTUP PRÍPRAVY jednoduche a skveleeeeeeee OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 24.6.2009, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Peťkov báječný "biftek"PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso / najlepšie pliecko /, čierne korenie, soľ, červená paprika, cibuľa, olej, vajíčka, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso - plátky z oboch strán naklepeme, osolíme a okoreníme č. korením a na oleji zprudka opečieme. Na miernom plameni necháme dusiť asi 5 minút pod pokrievkou,potom pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a znova dusíme 10 minút.Vajíčka rozmiešame,ja dávam na 4 ks mäsa 5 vajíčok, okoreníme vegetou a zalejeme mäsko. Posypeme červenou paprikou a necháme ešte dusiť takých 10-13 minút, kým vajíčka nestvrdnú a vznikne nám z toho taká omeleta. Jednotlivé kusy mäska od seba oddelíme,aby sme mali porcie a podávame najlepšie s hranolkami a zeleninou. Je to chutná a hlavne rýchla večera. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.4.2009, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*Bravcove medailonky s brokolicovym pyre*PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY *bravcova panenka*marinada*brokolica*vegeta*strucik cesnaku*1 dcl mlieka(pripadne bieleho jogurtu)*sol POSTUP PRÍPRAVY Kocky, postup pripravy som nefotila, resp. tie fotky sa mi nejako nevydarili, radsej vas ich usetrim :).. 1. masko sa marinovalo skoro 48 hodin, podla zasady "cim dlhsie,tym lepsie"..na marinadu som pouzila worcestrovu omacku, mlete cierne korenie, olivovy olej, horcicu, cesnak, tymian a provensalske bylinky.. 2. mäsko som rychlo opiekla z oboch stran a neskor este dusila s troskou vody cca 30 minut pod pokrievkou.. 3. brokolicove pyre je vynikajuca priloha, aspon mne velmi chuti: brokolicu uvarite s lyzickou vegety (mozete aj na pare) 4. do mixera vlozite uvarenu a odkvapkanu brokolicu spolu s 1 strucikom cesnaku a cca 1dcl mliecka (alebo od oka, podla mnozstva brokolice)..mliecko je mozne nahradit bielym jogurtom, pyre bude potom este "zamatovejsie"..dochutite solou alebo cim ste zvyknuti..dobru chut vam prajeme, my sme si naozaj pochutili :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 2.4.2009, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ObedíkPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) vladimira S. (topanka) ID 44724 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 3.4.2009, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
štavnatéééééé rezne...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY receptík robený podla p.Silvie id 21018 výýýýýýýýborné OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ANDREA G. (adika0108) ID 23370 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.2.2009, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové sotéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove kare, cibula,rajciny,paprika, sol, mleta paprika sladka aj stiplava,cierne mlete korenie,horcica,1dl vina,olej POSTUP PRÍPRAVY na oleji spenime cibulu pridame rajciny a papriku a dusime, ak je dost stavy pridame na rezance nakrajane meso a podlejeme vinom zakryjeme a podusime, pred dokoncenim pridame za pol. lizicu horcice. Ako prilohu mozme dat zemiaky alebo rizu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Ondrej M. (Babrosko) ID 78840 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 26.1.2014, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fasirky ako muffinyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mozno niekoho inspiruje moj zlepsovak. Fasirky nerobim casto lebo ma nebavi stat pri sporaku a striehnut , kym sa pecu. A klasickym vyprazanim sa mi zdaju byt aj dost tazke pre traviaci trakt. Takze, ak si to chcete ulahcit ako ja, tak si mozete dat fasirkovu zmes do formy na muffiny strcit do rury a kym sa Vam pekne pecu v rure, vy si mozete kludne trebars brazdit MMB :):) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (67) posledné: 30.1.2013, 14:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené rezníkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tak pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY rodinná oslava narodenín. Tu som bola v 4. mesiaci, a nik to ešte okrem nás troch nevedel :) Už mi aspoň chutilo lepšie jesť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2008, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová kapsaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčová krkovička, soľ, zemiaky, slanina, klobása, cibuľa, grilovacie korenie, alobal POSTUP PRÍPRAVY Bravčovú krkovičku naklepeme, posolíme, poodtŕhame z alobalu kúsky, aby sa dala spraviť kapsa. Nakrájame na kolieska zemiaky, ukladáme na alobal postupne zemiaky, mäsko, cibuľu na kolieska, slaninku, pokrájanú klobásku a navrch opäť zemiaky. Posypeme grilovacím korením a zabalíme do kapsy. Takéto kapsy dáme na plech a pečieme na 180°C, kým nie je mäso hotové (dá sa jemne oddeliť) Dobrú chuť a. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alenka H. (Allly) ID 56692 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |