Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Pre krajčírku
[ recept č. 23429 zo dňa 12.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
malý čoko korpus: 5 vajíčok, 2 dcl krupic. cukru, 1 vanilkáč, 2 lyžice cukrárskeho kakaa, 15 dkg vlažnej čokolády, 4 lyžice vriacej vody, 4 dcl hladkej múky, 1/2 PDP, 1,5 dcl oleja plnka jogurtovozeesanová : 5 dcl šľahačky, 2 dcl vody,aleboo šťavy, 10dkg zeesanu, ovocie, Frutafill, džem poťah a ozdoby : wi
POSTUP PRÍPRAVY
korpus: Žĺtka vyšľaháme s cukrami do peny a postupne pridávame vriacu vodu. na koniec vlejeme olej a vlažnú čokoládu. Bielka vyšlaháme s druhou polovicou cukru na stredne pevný sneh potom žĺtkovú zmes opatrne nalejeme do snehu a spojíme.Jemne zamiešame a pridáme múku zmiešanú s PDP a kakaom. pečieme v rúre vyhriatej na 170°C ostatné v obrázkoch
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
Šľahačku jemne našľaháme,aby nebola tuhá...zeesan rozmiešame v šťave |
|
zeesan vlejeme do šľahačky a vyšlaháme. |
|
pridáme ovocie a Frutafill |
|
korpus narežeme, pokropíme rumovým rozvarom, natrieme džemom a plnkou |
|
nakoniec potrieme maslovo pudingovým krémom ( ja som použila Prestu vaječný likér s maslom)
dúfam, že prepáčite, túto foto,lebo okrúhly korpus som zabudla vyfotit :o)
Nakoniec tortu potiahneme a dozdobíme |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23) | << predošlé 1, 2 |
| Emilia D. (filmuska) ID 25200 (12.2.2010, 17:40) |
jeeeej... az teraz som pochopila ze ty ovocie a aj frutafill miesas rovno do kremu... som si myslela ze tym ten krem nejako prekladas... napr tak ako parizsku slahacku bananmi |
ODPOVEDAŤ |
| | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (13.2.2010, 12:24) |
no Emi ja Frutafill zvyknem nielen primiešať do krému,ale dať trochu aj na vrch krému a až potom priklopiť korpusom. |
ODPOVEDAŤ |
Andrea K. (lolek) ID 71360 (12.2.2010, 17:18) |
....tam kde končí ľudská predstavivosť,tam len začína tvoje umenie. Toto je niečo neskutočné. Už som ti to raz napísala,po sochárovi ostane naveky socha,po maliarovi obraz,tvoje diela si zaslúžia minimálne takúto poctu. GENIÁLNE DIELO. |
ODPOVEDAŤ |
| Katarína K. (katana) ID 41442 (12.2.2010, 17:17) |
waw, je to super Chcem sa opýtať, čo je to ten zeesan? Dakujem. |
ODPOVEDAŤ |
| | Bozena M. (bombiska) ID 79911 (12.2.2010, 19:26) |
Aj ja by som to chcela vediet..uz viackrat som pri receptoch citala "Jogurtovy zeesan" a stale som sa nedozvedela....co to asi moze byt |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Katarína K. (katana) ID 41442 (13.2.2010, 6:15) |
Super, veľmi pekne dakujem Hned som múdrejšia |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23) | << predošlé 1, 2 |