Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)
Sojove azu
[ recept č. 11078 zo dňa 11.2.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Balicek sojovych rezancov * cibula (asi stvrtka) * bujon * marinada: 2 PL plnotucnej horcice * 3 PL kecupu * 1 CL kari korenia * 1 PL oleja * 1PL worchestrovej omacky * MCK
POSTUP PRÍPRAVY
Starucky recept zo zivota - original sa robi s bravcovym masom (odporucam vyskusat,je to super). Pomer surovin na marinadu si mozete prisposobit podla chuti, ja robim vacsinou tak od oka.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
Sojove rezance si pripravime podla navodu na obale (alebo kto je ako zvyknuty). Ja ich robim tak,ze ich zalejem horucim bujonom a prikryte necham postat cca 15 min. Z napucanych rezancov vytlacime prebytocnu tekutinu. |
|
Zmiesame si prisady na marinadu a vlozime do nej "maso" (ked robime original recept, tak tam vlozime maso :o)
Nechame odstat (staci 20-30 min, pri naozajstnom mase aj dlhsie, kludne par hodin) |
|
Na oleji osmazime na kocky nakrajanu cibulu. Pridame zmes aj s marinadou a opekame. |
|
Ked marinada vyzera ako zrazena (vid obrazok), podlejeme vodou (mozeme pouzit bujon, v ktorom sme macali rezance) a prikryte dusime |
|
Sojove "maso" staci dusit 15-20 min (a mozno aj menej), bravcove do zmaknutia. Nakoniec osolime a okorenime. Podla chuti mozeme azu pocas varenia dochutit hociktorou z prisad, ktore sme davali do marinady. |
|
Ja mam ako prilohu najradsej zemiaky, ale mozno to bude fajn aj s ryzou, neskusala som. |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |
| Mária M. (likavka) ID 53375 (20.2.2009, 13:13) |
No dnes som to varila ozaj parada,mam rada soju. |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.2.2009, 17:58) |
super,som rada,ze chutilo. ja mam take chute na soju par krat do mesiaca a vtedy to musi byt.... a potom zas chvilu nic. |
ODPOVEDAŤ |
| Katarina B. (kaca868) ID 38364 (16.2.2009, 9:27) |
Vcera sme vyskusali manzel toho pojedol tolko, skoro mi nic neostalo . Bola to rychlovka a velmi nam chutilo |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (16.2.2009, 17:19) |
parada,tesim sa,ze chutilo. |
ODPOVEDAŤ |
Viera F. (Fafav) ID 30923 (11.2.2009, 19:19) |
Ďakujem za receptík, určite v priebehu 3 dní vyskúšam, držím 90-dňovú diétu a sójové mäso môžem. |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.2.2009, 19:26) |
dufam,ze bude chutit |
ODPOVEDAŤ |
| Klaudia R. (kladika) ID 65067 (11.2.2009, 19:12) |
je to s tou sojou dobre?? chuti to aj chlapom? |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.2.2009, 19:25) |
ked to poriadne dochutis, je to velmi dobre. stale tam trosku citit tu soju,ale napriklad moj muz to ma velmi rad. vyskusaj radsej len trosku pre seba a uvidis, aby nahodou chlap nehladoval a nepreklinal ma. kazdopane, je dolezite to opekanie na oleji, lebo vtedy hlavne horcica dostane silnejsiu chut. a takisto treba cim viac ochutit ten bujon. |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |