. .. .. .. .. .. .
. .

Pangas po mojom :-))) - RECEPT 3514

RYBY A DARY MORA

ID 1132 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 207 návštěvníkov)


Pangas po mojom :-)))


[ recept č. 3514 zo dňa  ]


Pangas po mojom :-)))


POTREBNÉ PRÍSADY

1balik /650g/filiet z pangasia-vietnamskeho sumčeka,2dl mlieka, sol,3 male vajcia, struhanka, 1,5 PL kecupu, 1pl horcice, 1pl masla, 2,5dl horucej vody, cibula,olej

POSTUP PRÍPRAVY

Filátka rozmrazime namočené v osolenom mlieku/cca 2h/, dáme okvápať a rozrežeme každý na 3 časti-lepsie sa s tym pracuje a sú to take akurátne porcie. Obalime najskor v strúhanke, potom v osolených
rozšprudlovanych vajíčkach a opečieme z jednej a z druhej strany na oleji /nemusia tam plávat, stači 3-5mm/.
Šprcneme trochu oleja do zapekacej misy, na to šupneme cibuľu nakrájanú na ako chcete:-) ja som na slíže, na ňu poukladáme opečené rybky. Do 2,5 dl vody mrskneme 1pl horčice, 1,5pl kečupu a lyžicu masla-dobre premiešame a vylejeme na rybu, trochu to prikryjeme alobalom-nemusite napevno a šup s tym do rúry -30min na 200°C
Vyborná je k tomu klasika-zem.kaša a nejaký čerstvý šalátik...uhorkový, čin.kapusta..ála "co dům dal"
Musím sa vám priznať..nemohla som prísť tejto rybe na chuť. Toto mi včera poradila kamoška na bravčové masko ....ale myslím že bravčovina sa na pangasa nechytáááá.
SUPER šťavnaté, decká dnes futrovali odušu:-)))))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Finíííto!!! :-)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< JABLKOVY KREMES | Pangas po mojom :-))) | Barcelonské medailonky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 68 (zobrazuje sa 61-68)<< predošlé 1, 2, 3, 4
Lucia H. (gupka) ID 9968 (19.9.2008, 13:50)
Zdeni, dnes som tento recept vyskusala s filetmi (Y)vyborneeee, poznam tento recept uz roky rokuuuce, ale s rybou by mi nenapadol ;-)ja to robim (do teraz som robila) len s bravcovym alebo kuracim a nezapekam v rure ale varim v hrnci, masko je super makkucke (Y)a stou rybou vdaka za tip, velmi nam chutilo (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Monika D. (mnimna) ID 3878, mimibazar.sk/mnimna (1.4.2008, 7:48)
Mala som pangasa už dlhšie v mrazaku a doteraz som ho len klasicky vypražala, nemala som na to chuť tak mi tam trčal, no spravili sme si tento recept a som nadšena, moja mala ktora veľa toho nezje a mam problem do nej čosi dostať, sa tak ladovala,že nevedela prestať.
FAKT SUPER RECEPT, odporučam. (PL)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (DenaB) ID 3225, mimibazar.sk/denab (15.3.2008, 13:21)
Zdenka super recept (Y)Tiez som pangasiusa robila len klasicky a uz som toho mala dost. Toto je prijemna zmena, fakt super (Y) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana O. (Olivia) ID 1265, mimibazar.sk/olivia (13.1.2008, 22:47)
Tiez sme urobili vcera z morskych filiet (filetov? *-) ). Bolo to mnaaaam. Dokonca aj drahemu chutilo, hoci on rybicky nemusi. Tento receptik som tiez poznala na bravcove masko, ale suprovne sa hodi aj na rybicky. Dakujem za tip (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Andrea C. (leeliko) ID 12517, mimibazar.sk/leeliko (11.1.2008, 12:15)
(H)včera bolo na obed, s obyč. filetami z aljašskej tresky :-Ptiež mňamka (jidlo)vďaka za tip (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Zdena Č. (Zdenči) ID 1132 (11.1.2008, 13:58)
Rado sa stalo (hello)
ODPOVEDAŤ
Hanka K. (Kohan) ID 315, mimibazar.sk/kohan (10.1.2008, 11:47)
tak toto vyzerá bombovo ... určite skúsim (Y) ... rybku mám v mrazáku :-)
ODPOVEDAŤ
Helena P. (Hela17) ID 23679 (10.1.2008, 8:55)
JA ho zase po rozmrazení namočím do mlieka s pretlačeným cesnakom na 2-3 hodiny. potom ho dám do vymastenej misy a na vrch položím tenký, ale ozaj len tenulinky plátok slaniny, posypem vegetou a rascou. Nechám ho zapiecť. Môj muž ryby neje, ale toto je pre neho TOP
ODPOVEDAŤ
Viera B. (bogetka) ID 817, mimibazar.sk/viera (9.1.2008, 16:27)
Zdenka,
my sme túto rybu začali jesť vďaka sestrinmu veľkému chváleniu, ale zatiaľ vždy len klasika - múka, paprika, rasca, ale tento recept mi pripadá super a veru ho cez víkend vyskúšame. Mäso máme na tento spôsob radi a á ryba tak musí byť super!!! (Y)
Ďakujem za inšpiráciu.
Viera
ODPOVEDAŤ
Zdena Č. (Zdenči) ID 1132 (10.1.2008, 11:31)
Priznam sa Vam, dlho som na pangasa nemala pekneho slova. Prvy x mi smrdel bahnom /vraj som nemala kupit v hypaci :-o/ Nedala som sa odradit a skusala znova, dalsie dva razy mi uz tak nesmrdel, asi mlieko urobilo svoje. Naozaj fajn ryba-hlavne pre deti kvoli kostiam (clamp)
ODPOVEDAŤ
Viera B. (bogetka) ID 817, mimibazar.sk/viera (21.1.2008, 10:36)
Zdeni,
tak som to včera robila na obed a manžel sa zalizoval až za ušami, určite to bude patriť k našim obľúbeným jedlám. (Y) (Y) (Y)
Inak, neviem, prečo Ti smrdí, ja mám práveže pocit, že ju po rybe necítiť vôbec.
No každopádne ďakujeme za recept... (L)
Viera
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (21.1.2008, 10:49)
Vierka kde v Martine sa da kúpiť táto ryba?V Tescu ju nemajú. *-)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 68 (zobrazuje sa 61-68)<< predošlé 1, 2, 3, 4
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu