končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYBY A DARY MORA |
Zdena Č. (Zdenči) ID 1132 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 207 návštěvníkov) Pangas po mojom :-)))[ recept č. 3514 zo dňa 8.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1balik /650g/filiet z pangasia-vietnamskeho sumčeka,2dl mlieka, sol,3 male vajcia, struhanka, 1,5 PL kecupu, 1pl horcice, 1pl masla, 2,5dl horucej vody, cibula,olej POSTUP PRÍPRAVY Filátka rozmrazime namočené v osolenom mlieku/cca 2h/, dáme okvápať a rozrežeme každý na 3 časti-lepsie sa s tym pracuje a sú to take akurátne porcie. Obalime najskor v strúhanke, potom v osolených rozšprudlovanych vajíčkach a opečieme z jednej a z druhej strany na oleji /nemusia tam plávat, stači 3-5mm/. Šprcneme trochu oleja do zapekacej misy, na to šupneme cibuľu nakrájanú na ako chcete:-) ja som na slíže, na ňu poukladáme opečené rybky. Do 2,5 dl vody mrskneme 1pl horčice, 1,5pl kečupu a lyžicu masla-dobre premiešame a vylejeme na rybu, trochu to prikryjeme alobalom-nemusite napevno a šup s tym do rúry -30min na 200°C Vyborná je k tomu klasika-zem.kaša a nejaký čerstvý šalátik...uhorkový, čin.kapusta..ála "co dům dal" Musím sa vám priznať..nemohla som prísť tejto rybe na chuť. Toto mi včera poradila kamoška na bravčové masko ....ale myslím že bravčovina sa na pangasa nechytáááá. SUPER šťavnaté, decká dnes futrovali odušu:-))))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 68 (zobrazuje sa 61-68) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |
Lucia H. (gupka) ID 9968 (19.9.2008, 13:50) | |
Zdeni, dnes som tento recept vyskusala s filetmi vyborneeee, poznam tento recept uz roky rokuuuce, ale s rybou by mi nenapadol ja to robim (do teraz som robila) len s bravcovym alebo kuracim a nezapekam v rure ale varim v hrnci, masko je super makkucke a stou rybou vdaka za tip, velmi nam chutilo | |
ODPOVEDAŤ |
Monika D. (mnimna) ID 3878, mimibazar.sk/mnimna (1.4.2008, 7:48) | |
Mala som pangasa už dlhšie v mrazaku a doteraz som ho len klasicky vypražala, nemala som na to chuť tak mi tam trčal, no spravili sme si tento recept a som nadšena, moja mala ktora veľa toho nezje a mam problem do nej čosi dostať, sa tak ladovala,že nevedela prestať. FAKT SUPER RECEPT, odporučam. |
|
ODPOVEDAŤ |
Denisa B. (DenaB) ID 3225, mimibazar.sk/denab (15.3.2008, 13:21) | |
Zdenka super recept Tiez som pangasiusa robila len klasicky a uz som toho mala dost. Toto je prijemna zmena, fakt super | |
ODPOVEDAŤ |
Jana O. (Olivia) ID 1265, mimibazar.sk/olivia (13.1.2008, 22:47) |
Tiez sme urobili vcera z morskych filiet (filetov? ). Bolo to mnaaaam. Dokonca aj drahemu chutilo, hoci on rybicky nemusi. Tento receptik som tiez poznala na bravcove masko, ale suprovne sa hodi aj na rybicky. Dakujem za tip |
ODPOVEDAŤ |
Andrea C. (leeliko) ID 12517, mimibazar.sk/leeliko (11.1.2008, 12:15) | |
včera bolo na obed, s obyč. filetami z aljašskej tresky tiež mňamka vďaka za tip | |
ODPOVEDAŤ |
Zdena Č. (Zdenči) ID 1132 (11.1.2008, 13:58) | ||
Rado sa stalo | ||
ODPOVEDAŤ |
Hanka K. (Kohan) ID 315, mimibazar.sk/kohan (10.1.2008, 11:47) | |
tak toto vyzerá bombovo ... určite skúsim ... rybku mám v mrazáku | |
ODPOVEDAŤ |
Helena P. (Hela17) ID 23679 (10.1.2008, 8:55) |
JA ho zase po rozmrazení namočím do mlieka s pretlačeným cesnakom na 2-3 hodiny. potom ho dám do vymastenej misy a na vrch položím tenký, ale ozaj len tenulinky plátok slaniny, posypem vegetou a rascou. Nechám ho zapiecť. Môj muž ryby neje, ale toto je pre neho TOP |
ODPOVEDAŤ |
Viera B. (bogetka) ID 817, mimibazar.sk/viera (9.1.2008, 16:27) | |
Zdenka, my sme túto rybu začali jesť vďaka sestrinmu veľkému chváleniu, ale zatiaľ vždy len klasika - múka, paprika, rasca, ale tento recept mi pripadá super a veru ho cez víkend vyskúšame. Mäso máme na tento spôsob radi a á ryba tak musí byť super!!! Ďakujem za inšpiráciu. Viera |
|
ODPOVEDAŤ |
Zdena Č. (Zdenči) ID 1132 (10.1.2008, 11:31) | ||
Priznam sa Vam, dlho som na pangasa nemala pekneho slova. Prvy x mi smrdel bahnom /vraj som nemala kupit v hypaci / Nedala som sa odradit a skusala znova, dalsie dva razy mi uz tak nesmrdel, asi mlieko urobilo svoje. Naozaj fajn ryba-hlavne pre deti kvoli kostiam | ||
ODPOVEDAŤ |
Viera B. (bogetka) ID 817, mimibazar.sk/viera (21.1.2008, 10:36) | |||
Zdeni, tak som to včera robila na obed a manžel sa zalizoval až za ušami, určite to bude patriť k našim obľúbeným jedlám. Inak, neviem, prečo Ti smrdí, ja mám práveže pocit, že ju po rybe necítiť vôbec. No každopádne ďakujeme za recept... Viera |
|||
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (21.1.2008, 10:49) | ||||
Vierka kde v Martine sa da kúpiť táto ryba?V Tescu ju nemajú. | ||||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 68 (zobrazuje sa 61-68) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |