. .. .. .. .. .. .
. .

PANDORO - RECEPT 35518

sylvia r. (sisaxxl) ID 117702
.
mimibazar.sk/sisaxxl
Oblasť: Nové M. nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.10.2009
Naposledy: 13.2.2020 19:27
Aktualizácia: 8.5.2012 21:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 32
RODINNÉ FOTOGRAFIE 314
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 20
RECEPTY 97
NÁVODY 0

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


PANDORO


[ recept č. 35518 zo dňa  ]


PANDORO


POTREBNÉ PRÍSADY

120 ml vody, 750 gr. poloh.alebo hladkej múky, 45 gr masla, štipka soli ,100 gr cukru, 18 gr droždia, 7 ks žĺtkov, 2 ks celé vajce, 1,5 PL rumu, 1,5 PL citr.šťavy ,3ks van.cukru, aróma vanilka, citrón, pomaranč po 3/4 flaštičky , 1,5 čajovej lyžičky citrónovej kôry

POSTUP PRÍPRAVY

Vždy som chcela pandoro ochutnať,len sa mi to zdalo trošku drahé.Natrafila som na recept,tak som ho hneď vyskúšala.Vyzerá dosť zložito,ale ozaj len vyzerá.V domácej pekárni urobíme cesto v 3 fázách, použijeme 3x po sebe program Cesto.
Pekáreň všetko vymieša za vás, takže zase to tak pracné nieje.
1. Fáza:
3 PL vlažnej vody, 1 žĺtok, 10 g cukru, 75 g polohrubej múky, 18 g čerstvého droždia.
Pustíme program Cesto.
Po dokončení programu pridáme:
(2. fáza)
45 ml vody, 300 g polohrubej múky, 1,5 PL citrónovej šťavy, 1,5 PL rumu, 3 žĺtky, 23 g tuku (maslo), z každej arómy cca 1-1,5 ml (3/4 ampulky) - pomaranč, vanilka, citrón.
Opäť spustíme program Cesto a necháme do konca.
3. fáza - pridáme:
3 žĺtky, 2 vajcia, 23 g tuku, 45 ml vody, 90 g cukru,
vanil.cukor(2-3ks), 1,5 čajové lyžičky citrónovej kôry, 375 - 380 g polohrubej,alebo hladkej múky,
štipku soli.
Opäť spustíme program Cesto a necháme dôjsť do konca.
Po skončení 3. fázy môžeme z cesta urobiť bochník a dať do formy na Pandoro (vymazanej masťou) najlepšie na 12 hodín nechať v chladne kysnúť. (môžete nechať aj celý deň,nič sa nestane)Formu môžete použiť aj bábovkovú,alebo tortovú.
Pečieme asi 60 minút na 150°c.Keď začne tmavnúť,pre istotu ju prikryte alobalom,alebo papierom na pečenie.
<< Vianočná hríbiková z Lubiny | PANDORO | Adventný kalendár >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (19.12.2010, 13:39)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (19.12.2010, 20:54)
:-) (L) (andel) (novy rok)
ODPOVEDAŤnahlásiť
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (16.12.2010, 8:30)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (16.12.2010, 10:31)
(L) :-) (L) (andel) (novy rok)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (15.12.2010, 20:29)
Siska veľmi zaujímavý receptík (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (17.12.2010, 11:19)
Aj celkom chutný Ivetka (L) (andel)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janka T. (esmae) ID 47720 (15.12.2010, 8:06)
(Y) (Y) (Y)no vypada to mnamkovo (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (15.12.2010, 10:18)
Ďakujem Janka.Je výborná a krááásne vonia (L) (andel) (novy rok)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu