Janik G. (janicekBJ) ID 61360 |
 |
Oblasť: Bardejov |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 1.10.2008 |
Naposledy: 2.10.2019 22:49 |
Aktualizácia: 21.2.2011 22:08 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Zebro rezy (tie napravo)
[ recept č. 13229 zo dňa 17.4.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
400 g hladkej muky * 250 g masla (margarinu) * 2 vajcia * 20 g drozdia * 1 CL sody bikarbony * 2 PL cukru PLNKA: 100 g mletych orechov * 200g praskoveho cukru * pikantny lekvar (najlepsie ribezlovy)
POSTUP PRÍPRAVY
Dalsi recept zo Zivota (od Moniky Luptakovej). Verim,ze je tu uz viac verzii, ale mozno sa zapaci aj tato :o)
Zo surovin spracujeme hladke cesto, rozdelime na 3 casti a rozvalkame ich. Na mensi vymasteny mukou vysypany plech dame 1.cast cesta, natrieme lekvarom, posypeme orechami zmiesanymi s cukrom a zakryjeme 2. castou cesta. Rovnako natrieme a prilozime 3. cast cesta. Vrchny plat nenatierame, len popichame vidlickou. Nechame asi hodinu kysnut a vo vyhriatej rure upecieme. Vychladnuty polejeme cokoladovou polevou a mozeme posypat orechami. |
erika d. (erikadre) ID 82633 (17.4.2009, 23:17) |
zerbo rezy su vyborneeeeeeee ,ja mam rada s broskynovym lekvarom, ale tiez peciem s jahodovym lekvarom. Jednoznacne suuuupeeeer receptik.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.4.2009, 17:44) |
hehe,a najlepsie je,ze su fakt syte,takze sa zjedia pomalsie ako ine zakusky. tip pre velkych pazrosov  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.4.2009, 10:28) |
tiez ich mame radi. ja najradsej s ribezlovym lekvarom, kazedmu, co mu chuti  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zdenka K. (zdienka) ID 74566 (17.4.2009, 21:58) |
Janka a keby ste bola taká zlatá a ešte pridala recept aj na ten "ľavý" koláčik s tou piškótkou vo vnútri, ten ma strašne láka....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (17.4.2009, 23:14) |
zdeni, ten bude zajtra. mam ho tu,ale nejak sa mi tam nezdaju urcite detaily,takze musim zajtra brnknut mamke, opytat sa.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |