. .. .. .. .. .. .
. .

Vynikajúca pórová nátierka s tvarohom - RECEPT 11573

Henrieta K. (hkalinka) ID 52602
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.7.2008
Naposledy: 7.5.2017 8:40
Aktualizácia: 28.4.2014 18:08
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 172
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 58
NÁVODY 0

NÁTIERKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Vynikajúca pórová nátierka s tvarohom


[ recept č. 11573 zo dňa  ]


Vynikajúca pórová nátierka s tvarohom


POTREBNÉ PRÍSADY

1 pór, 4 kocky apetíta(alebo iný syr), 200g tvarohu, 1 kyslá smotana, soľ, vegeta.

POSTUP PRÍPRAVY

Pórik pokrájame na rezance. Tvaroh, syr a smotanu dobre vymiešame. Pridáme k póru a dochudíme soľou a vegetou.
<< Slonie slzy - môj najoblúbenejší koláčik | Vynikajúca pórová nátierka s tvarohom | Broskyňové muffiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Silvia J. (Silvia104) ID 16825 (26.2.2009, 13:07)
Mnam, ta bude dobra, Henrieta, tvaroh klasicky alebo je lepsi ten jemny odtucneny? :-$
ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (26.2.2009, 13:16)
ďakujem je výborná. Tvaroh dávam klasický, lebo ak dáš jemný bude nátierka riedka. Ak chceš môžeš dať aj jemný, ale potom daj menej smotany. Veľa zdaru.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu