Odpovedať na inzerát

-16%
PREDÁM NOVÝ TOVAR

Nechtíkový bylinný olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na tieto príznaky: popáleniny,ekzém,jazvy......

Výrobca : TOPVET

Balenie : 100 ml

Záruka : 3 roky
Popis:
Nechtíkový bylinný olej
Nechtík lekársky (Calendula Officinalis) je jednoročná bylinka povodem zo Stredozemia. Jedná sa o bylinku, ktorá svojimi vlastnostami prekvapuje do dnešnej doby. Posobí značne antibakteriálne, antisepticky a protizápalovo. Nejviac aktívnych látok obsahujú okvetné lístky, a práve z nich získávame 100% nechtíkový olej. Nechtík sa používa na popáleniny rozného povodu, vyrážky a bércové vredy. Má výrazný protizápalový účinok. Zvláčňuje kožu a je velmi vhodný na pooperačné jazvy. S úspechom je nechtík používaný na lupienku a niektoré formy ekzémov. Použitie nechtíka značne znižuje dobu hojenia. Pri potieraní dasien tlmí bolesti zubov. Pokožku regeneruje, tiší bolest a stimuluje hojenie. Pri vnútornom užití reguluje krčové stavy zažívacieho ústrojenstva a podporuje hojenie slizníc, očí, krvi, svalov, kostí a kože.
Návod k použitiu: jemne potierajte niekolkrát denne. Pre zvýšenie účinku je vhodné nechtík kombinovat s rakytníkom, alebo ĺubovníkom.

Indikácie bylinky:

na popáleniny
na čerstvé i staršie jazvy
hojí a regeneruje
na lupienku a rozné formy ekzémov
bez obmedzenia veku
ľahká a praktická aplikácia
bez predpisu

Kontraindikácie: Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky či potravinové doplňky. Nie sú známe obmedzenia počas tehotenstva, alebo pri kojení.

Nežiadúce účinky: nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkolvek iných nepriaznivých účinkov.

Ingredients: Helianthus Annuus seed oil, Calendula Officinalis, Tocopheryl Acetate
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,70 EUR
Pôvodná cena: 4,40 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*