Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-37%

Čokoládové opaľovacie mlieko -SPF 50

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: opaľovanie....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 2 roky

Popis : - na telo a tvár

UV faktor 50 -vysoká ochrana (obsahuje aktívne výťažky z rastlín)

Ochranné ČOKOLÁDOVÉ OPAĽOVACIE MLIEKO SPF 50 (UVA + UVB)

Mlieko je pripravené unikátnou technologiou, ktorá zaisťuje pokožke súvislú ochrannú kryciu vrstvu. Mlieko vhodne kombinuje účinky chemického a fyzikálneho ochranného faktoru, čím je zaistená dostatočná UVA i UVB svetlej a citlivej pokožky. Vaša koža je chránená proti spáleniu, vysúšaniu a pred trvalým poškodením UVA. Vďaka komfortnej extúre mlieka sa prípravok ľahko aplikuje, účinne hydratuje, je odolný voči vode, piesku a potu.Prípravok je obohatený o aktívne výťažky z rastlín, bambucké maslo, pantenol, alantoin a betakaroten. Mlieko neobsahuje syntetické farbivá a minerálne oleje.

Použitie: mlieko je určené pre svetlú a citlivú pleť. Prípravok zaisťuje vysokú ochranu v našom klimatickom pásme ,pri pobyte pri mori, ale aj vo vysokohorskom prostredí. Naneste prípravok na pokožku a jemne votrite pred zahájením slnenia. Pri kúpaní, potení a sušení ručníkom je vhodné aplikáciu opakovať. Pre optimálnu starostlivosť doporučujeme po opaľovaní ošetriť pokožku skľudňujúcim mliekom po opaľovaní Topvet.

Ingredients (INCI): Aqua, Titanium Dioxide, Silica, Octocrylene, Prunus Dulcis, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, D-Panthenol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Parfum, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Beta-Carotene
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,50 EUR
Pôvodná cena: 16,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky