Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-13%

RED VITALITY

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

NEPRETRŹITá AKCIA ! ! ! V prípade nákupu min. 3 a viac kusov , sa Vám odráta mimoriadna zĺava - 10 % ! ! !


100 % PRÍRODNÝ VÝŽIVNÝ ZELENINOVÝ NÁPOJ S NÍZKOU ENERGETICKOU HODNOTOU
jedna porcia dodá pocit sýtosti až na 2-3 hodiny



Červená repa obohatená paradajkou a paprikou - zmes perfektne vyváženej červenej zeleniny. 100% prírodný produkt bez farbív, prímesi a bez konzervantov. Pre svoju nízku energetickú hodnotu je vhodnou súčasťou redukčných diét. Jedna dávka 15g prášku zodpovedá cca 200 g surovej zeleniny a dodá pocit sýtosti až na 2-3 hodiny. Pri používaní tohto červeného koktejlu vaše telo pocíti nárast sily a energie, bude odolnejšie voči chorobám a je ideálnym doplnkom v boji proti únave po zime.

Vitamíny a živiny červenej zeleniny podporujú činnosť obehového systému, vplývajú na srdcovú činnosť a hladinu cholesterolu v krvi. Všetky tri druhy zeleniny obsahujú veľké množstvo draslíka. Draslík pomáha regulovať srdcovú frekvenciu, stabilizuje krvný tlak, aktívne sa podieľa na regulácií vody v tele, stimuluje vylučovanie inzulínu v tele, podieľa sa na zachovaní rovnováhy pH v tele. Táto skupina červenej zeleniny obsahuje tiež veľké množstvo antokyánov, čo sú prírodné farbivá, ktoré pôsobia na zníženie krehkosti ciev a zlepšujú regeneráciu očnej sietnice.

Medzi najvýznamnejšie zložky okrem vitamínov a minerálov obsiahnutých v červenej repe patrí Betain, ktorý dodáva červenej repe jej charakteristickú farbu a má podporný vplyv na ľudský organizmus.

Pridaný extrakt z paradajok obsahuje dôležitú látku Lykopén, ktorého podľa odborníkov antioxidačný efekt je jedným z pozitívnych faktorov, ktoré pomáhajú znižovať riziko vzniku nádorových ochorení.

Taktiež červená paprika s vysokým obsahom Betakaroténu prispieva k lepšiemu fungovaniu organizmu, spomaľuje proces s
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,50 EUR
Pôvodná cena: 10,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky