Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-12%

GS Imunostim PREVENT - 20 tbl.

Nový tovar k prodeji

GS Imunostim Prevent obsahuje bakteriálne lyzáty a vitamín C, ktorý podporuje správnu funkciu imunitného systému. Je vhodný aj pri užívaní antibiotík.

Bakteriálne lyzáty
Bakteriálne lyzáty sa získavajú z baktérií, ktoré patria medzi najčastejších pôvodcov infekcií horných ciest dýchacích. Ide o neškodné čiastočky, ktoré samy nemôžu ochorenie vyvolať. Ale zachovávajú si určité znaky, ktoré sú pre pôvodné mikroorganizmy špecifické.

Vitamín C
V celkovej spotrebe vitamínov u človeka predstavuje vitamín C až 80 %. Človek je odkázaný na príjem vitamínu C z potravy, pretože si ho náš organizmus nedokáže sám vytvoriť. Vitamín C je dôležitý pre správnu funkciu imunitného systému. Zvýšená spotreba vitamínu C nastáva pri vyššom zaťažení organizmu nepriaznivými vplyvmi okolia, v obdo­bí zvýšenej záťaže, pri strese, zvýšenej telesnej námahe atď.

Imunitný systém
Imunitný systém slúži k obrane organizmu pred cudzorodými látkami a mikroorganizmami, ktoré sa prirodzene vyskytujú v našom prostredí. Bunky imunitného systému sa neustále učia tieto látky rozpoznávať a odstraňovať ich z tela. Preto je vystavenie týmto podnetom veľmi dôležité pre správne fungovanie imu­nitného systému a vysokú odolnosť.

% RVH
Bakteriálneho lyzát (Klebsiella pneumoniae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes) 100 mg *
Vitamín C 30 mg 37

Odporúčané dávkovanie:
1 tableta denne

Iné odporúčanie:
Odporúčaná doba užívania je 1× denne 1 tableta po dobu 10 dní, potom 10 dní vynechať a pokračovať opäť 1× denne 1 tableta.
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,50 EUR
Pôvodná cena: 8,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky