Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

GS Ginkgo -60 cps.

Nový tovar k prodeji

Prípravok obsahuje blahodarne pôsobiaci výťažok z vejárovitých listov starobylého jinanu dvojlaločného, stromu, ktorý na zemi rastie už viac ako 200 miliónov rokov. Extrakt z Ginkgo biloba pomáha zlepšovať prekrvenie mozgu aj ostatných tkanív nášho tela. Napomáha nám pri zlepšovaní pamäti, schopnosti sústredenia a ďalších rozumových funkcií. Zlepšuje prívod krvi do končatín tela, a zaisťuje tak tkanivám výdatnejší prísun živín a možnosť odplavenia škodlivých látok. GS Ginkgo obsahuje štandardizovaný extrakt z listov Ginkgo biloba, získavaný špeciálnou technológiou.
Zloženie:
Nosiče (sójový olej, palmový olej, kokosový olej), želatína, glycerol, štandardizovaný extrakt z listov Ginkgo biloba, včelí vosk, emulgátor (sójový lecitín), farbivá (E 141, E 171)

Odporúčané dávkovanie:
1 kapsula

Upozornenia:
Nie je vhodný pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte v suchu pri teplote 15–25 °C. Chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Musí sa skladovať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa užívať ako náhrada rozmanitej stravy. Výrobok je bez cukru, bez laktózy a bez lepku.
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky