Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Kokosový olej s rakytníkom

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na tieto príznaky: hydratácia,antioxidanty.....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 250 ml

Záruka : 30 mesiacov
Popis:


- jednodruhový rastlinný extrapanenský olej v BIO kvalite


Kokosový olej - Cocos Nucifera Oil

Kokosový olej najvyššej kvality získávame z palmových hájov na Filipínach. BIO Olej veĺmi príjemnej vône je vhodný pre kozmetické i potravinárske účely. Olej je získavaný za studena z takzvanej kopry, čo je gelovitý povlak vo vnútri orechov.. V tejto kvalite má kokosový olej unikátne vlastnosti. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny, antioxidanty a dalšie hodnotné látky. Vysoký podiel kyselín laurovej , kaprylovej a kapronovej garantujú antiseptický účinok. S úspechom ho používame pri starostlivosti o pleť, vlasy i zuby. Olej aktívne regeneruje, vyživuje, hydratuje, posiluje a chráni. Spomaluje stárnutie pokožky, napomáha hojeniu rán a jaziev. S úspechom olej používame na bielenie zubov. Kokosový olej je pomerne účinný prírodný antiperspirant. Kokosový olej má veĺmi príjemnú chuť, čo sa využíva v studenej i teplej kuchyni. Kokosový olej sa radí medzi tzv. superjedlá,,. Olej se neprepaluje, je preto dobre použitelný na smaženie i pečenie. Znižuje pocit hladu, je preto účinným pomocníkom pri redukcii hmotnosti.

Rakytníkový olej skvelým spôsobom rozširuje účinky kokosového oleja. Podporuje normálnu funkciu imunitného, srdcovo-cievneho a tráviaceho systému.

Použitie: Vhodný do studenej i teplej kuchyne (smaženie, pečenie). Vhodný k pravidelnej starostlivosti pre každý typ pleti. Je veĺmi šetrný i k citlivej jemnej detskej pokožke. Olej aplikujte na čistú pokožku. Rozpusťte malé množstvo oleja v dl
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky