Ja a časť mojich včerajších darčekov ....
....oplatilo sa mi veru čakať ten týždeň ;o) ...som veeeeeeľmi spokojní :o) a rád, že máme MMB, na ktorom maminka vždy super nakúpi (24 a 1/4 mesiaca)
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
Zuzana R. (asfodelah) ID 20881, mimibazar.sk/asfodelah (16.3.2009, 22:25)
no Mirko ďalšia (kytara)
ktomu riadne bicie čo si dostal (Y)
už len susedom štople do uší ;-)
tuším , že ja (child8) a Zuzka ťa musíme prísť navštíviť, Zuzka si zoberie husličky :-$, ja možno niečo zanôtim 8o| a budeme mať parádnu skúšku kapely! čo povieš?
len či nás dospeláci všetci pochopia! *-) čo to my vlastne vystrájame ^o)

ODPOVEDAŤ
Alena H. (allahan) ID 18259, mimibazar.sk/allahan (16.3.2009, 22:55)
no teta Zuzka (X) a táto je úplne super (kytara) , musíte veru prísť a ja vám na nej zahrám (kytara) super rockové sólo (kytara) ....susedia to zvládajú, ešte nikto nebúchal ;-) ;-) , ale čo maminka (mamca) s ocinom (cigo) , tí už občas ľutujú, že mám toľko zvukových hračiek (smich) (smich) (smich) ....a na návšteve u nás vás veľmi rád privítam (clamp) (Y) (clamp) ....ja sa rád chválim hračkami komukoľvek, kto ku nám príde ;-) ;-) ;-) , tak aj vám všetko poukazujem a zahráme sa spolu (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVEDAŤ
Stanislava I. (Staňuška) ID 32564, mimibazar.sk/stanuska (16.3.2009, 21:53)
:-) Tedáááááá.... Mirko, dostal si krásne darčeky.... (G) (G) (G)... Si veľmi zlatučký chlapček (Z)... (pusa)... Cmučky pre teba (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Alena H. (allahan) ID 18259, mimibazar.sk/allahan (16.3.2009, 22:51)
...aj mne sa vééééééééééľmi páčia (radost) (radost) (radost) ...teraz mám obľúbenú tú zatĺkačku (Y) , to maminka dobre vedela, že budem ňou nadšený (radost) , lebo búchanie kladivkom, to je MOJE (Y) (clamp) (Y) (clamp) (Y) (clamp) (Y) ....a ešte radšej boli všetci naokolo, keď som pri každom rozbalení balíčka urobil: :-o jeeeeej :-o a očká mi žiarili ako hviezdičky (child1) ..... (L) (F) (F) (L) (F) (F) (L) (F) (F) (L) (F) (F)

ODPOVEDAŤ