..."velkej a malej"...
...ja a ocko, ako sme včera sfukovali sviečky na našich tortách :o) ...a strááááášne ma to bavilo ;-) (24 a 1/4 mesiaca)
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
katarina b. (kajamliko) ID 24862, mimibazar.sk/kajamliko (17.3.2009, 8:03)
..tú tortu si robila Ty ? :-o :-o :-o :-o :-o :-o , si dobrá (Y) , ja som strašné drevo na takéto veci , ale Ty si šikulka |:o) , klobúk dole (*) , posielame oslávencom (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)

ODPOVEDAŤ
Alena H. (allahan) ID 18259, mimibazar.sk/allahan (17.3.2009, 9:54)
...no veru :-$ tá červená je moje dielko (^) (^) , ja tiež nie som žiadna extra pekárka :^) , ale táto je jednoduchá (Y) . Kukni v mojich receptoch, tam sú odkazy na recepty tu z MMB, ktoré som použila (Y) (Y) (Y) a je fakt chutná a jednoduchá (clamp) (clamp) (až na ten poťah z cukríkov :-| ) .....ale priznám sa :-$ , že kuchárka som horšia (pl) (jidlo) (pl) 8-| a veru by som radšej lepšie varila ako piekla ;-) (smich) ;-)

ODPOVEDAŤ
Stanislava I. (Staňuška) ID 32564, mimibazar.sk/stanuska (16.3.2009, 21:49)
|:o) Tak chlapci, ako? Oslava sa vydarila?.... Torty (^) (^) ste mali krásne a určite aj veľmi chutné.... Teraz by som si maličký kusok tortičky dala..... ;-)... Pre vás (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Alena H. (allahan) ID 18259, mimibazar.sk/allahan (16.3.2009, 22:47)
(Y) (Y) (Y) veru oslava bola super (Y) (Y) (Y) ...torty boli perfektné (^) (zajic) (^) ...tú ockovu robili v pekárni (^) a moju (^) maminka (mamca) a všetkým viac chutila moja (zajic) , tak je maminka šťastná (radost) (radost) (radost) ....ináč teta Stanka, kľudne príď aj so Sárinku a ockom, ešte máme z každej polovičku v chladničke (^) (^) (^) ...... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (pusa) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ