Pergola aj s terasou
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 3 komentáre
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (18.6.2008, 10:01)
...tak tu musí kávička (C)chutiť úžasne :-)..vidím tam aj begoniu,ja mám tento rok begonie prvý krát,ale tak som sa do nich zamilovala,že už mi nesmú v záhradke chýbať! (F)Len sa bojím aby som ich správne zazimovala a mohla sa tešiť aj budúci rok s takej krásy..napíš prosím ako ich prezimuješ ty,lebo niekde píšu aby sa vybrali zo zeme a inde zase,že môžu zostať,tak neviem čo je pre ne lepšie (F) aby naozaj prežili.. (Y) (hello)

ODPOVEDAŤ
Jana Š. (Janka3) ID 36429 (18.6.2008, 10:32)
... ako si uhádla, že tu pijem najradšej (C) ??? :-) :-) :-) Aj v najväčších horúčavách je tu príjemne chládok. Begóniu tam mám, nakoľko je tam tieň a mám ju odskúšanú, že sa jej darí tam najlepšie. Begónie nenechávam prezimovať, lebo by sa mi to všetko nezmestilo. Iba muškáty, oleander a durman. Tie mám z opačnej strany domu, tak ich teraz nevidno. Neskôr nahodím. Begónie máš v črepníku, alebo vonku v zemi?

ODPOVEDAŤ
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (19.6.2008, 12:50)
Janka,u mňa je to zase s muškátmi naopak,tie na jeseň vyhadzujem,ale len ťahavé,lebo moja maminka mi dá vždy na jar krásne nové už vysadené hrantíky [A], ja nemám dobré miesto na prezimovanie, tento rok som zimovala len durman,a prežil ;-)našťastie,ale skúsim určite aj begonie a nechám ich zimovať asi tak ako georgínky (F) ale do jesene budem ešte študovať ako na ne.. :-)A mám ich v črepníkoch,lebo tak sa mi najviac páčia (hello) (hello) (hello)

ODPOVEDAŤ