Odpovedať na inzerát

-32%
PREDÁM NOVÝ TOVAR

Koenzým Q-10 – active creme

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: pre krásu,pokožka,hydratácia...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 50 ml

Záruka : 3 roky

Popis : - KOENZýM Q-10 – AKTíVNY KRÉM

Koenzým Q-10 má silný revitalizačný účinok na starnúcu pleť (od 25 rokov). Udržuje v pletipotrebnú vodu a umožňuje jej lepšie prekrvenie. Starnúcej pokožke navracia í mladistvosť, pružnosť a vitalitu. Dávka Q10 chráni i pred nežiadúcimi účinkami UV žiarenia. Krém je bohatý na celú radu aktívnych látok, ktoré prepožičiavajú pleti vitálny a zdravý vzhľad a chrániu ju pred škodlivými účinkami okolitého prostredia. Koenzým Q-10 vykazuje značnú aktivitu pri pohlcovaní voľných radikálov.

Použitie: krém je vhodný k dennej starostlivosti pre každý typ pleti. Krém je možné použiť ako denný i nočný.

Uchovajte pri izbovej teplote. Nevystavujte priamemu slnku. Používajte v súlade s návodom k použitiu. Skladujte mimo dosah a dohľad detí. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Prírodné produkty možu vyvolať alergickú reakciu. Dermatologicky testované.

Prípravok nebol testovaný na zvieratách. Originálna receptúra.

Ingredients(INCI): Aqua, Paraffinum liquidum, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Glycerin, Prunus dulcis, Jojoba oil, Biosaccharide gum-1, Polyacrylamide, Laureth-7, C12-13 Isoparaffin, Carbomer, Panthenol, Tocopheryl acetate, Allantoin, Parfum, Triethanolamin, Ubidecarenone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,50 EUR
Pôvodná cena: 9,50 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*