Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

BIO Energy šport masážny olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: masáže, únava,relaxácia ,regenerácia...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov
Popis


BIO Energy sport - masážny olej professional BIO


Energy šport masážny olej profesional BIO garantuje použitie nosnej zmesi, ktorá neobsahuje ropné ani iné cudzorodé látky.

Bylinná kompozícia vhodná po zvýšenej telesnej námahe k urýchleniu regenerácie unavených svalov. Výborne regeneruje svaly po športovom výkone. Jedná sa o zmes luxusných olejov , ktoré pokožku ideálnym spôsobom vyživujú a optimálne hydratujú. Zmes použitých silic vykazuje silný chladiaci efekt a na telo má povzbudzujúcí účinok.

Použitie: je vhodný pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku alebo približne 5 ml do kúpeĺa,. Olej je vhodný taktiež k relaxačným, športovým a aromaterapeutickým masážam. Receptúra neobsahuje látky so zvýšenou penivostou, preto je možné olej použít taktiež do vírivých vaní.


Ingredients(INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Olea Europea Fruit Oil, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Tocopheryl Acetate, Juniperus Communis Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Abies Alba Needle Oil, Rosmarinus Officinalis Extract

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecná upozornenie:: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky