Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Obsah balenia: 10 ks detox. vrecúšok,
10 ks samolepiacich náplasti, návod na použitie
Popis produktu

Pravou príčinou všetkých chorôb je prítomnosť toxikých látok v organizme. Organizmus zbavený toxických látok si dokáže poradiť takmer so všetkými chorobami a zdravotnými problémami. Detoxikáciou organizmu je možné odstrániť aj rôzne chronické problémy ako sú: alergie, ekzémy, astma, bolesti kĺbov, migrény, chronická únava ….. Organizmus zbavený toxínov nepodlieha zanášaniu cievneho systému, vzniku zhubných nádorov, depresiám, strate pamäti, vitality a sexuality.
vrecúška GREEN SAP SHEET predstavujú bezpečnú, neinvazívnu a účinnú cestu detoxikácie
obsahujú výlučne prírodné zložky, ktoré sú schopné z tela absorbovať toxické látky cez pokožku
vyhrievajú miesto svojho umiestnenia a zároveň ho obohacujú zápornými iónmi, čím dané miesto aktivujú a otvárajú prieduchy pokožky
zmierňujú bolesti v tele, podporujú cirkuláciu krvi
zmierňujú opuchy, podporujú imunitný systém
zlepšujú kvalitu spánku
Podľa starej čínskej medicíny naše telo má viac ako 360 akupunktúrnych bodov, pričom viac ako 60 bodov sa nachádza na chodidlách nôh. Sú to reflexné zóny našich vnútorných orgánov. Je úzky vzťah medzi príslušnými reflexnými zónami na chodidlách a umiestnením náplastí, ktoré takto ľahko aktivujú vnútorné orgány.

Vrecúška sa jednoducho nalepia na chodidlá nôh na dobu 8-10 hodín počas spánku. Ráno po použití sú mokré, zapáchajúce a ich tmavohnedé zafarbenie závisí od stupňa toxicity organizmu. Vrecúška GREEN SAP SHEET sú tiež veľmi účinné aj pri bolestiach (chrbtica, ramená, kolená, krk, lakeť,...)

Všetky aktívne zložky vrecúšok sa nachádzajú v práškovej forme v dokonale vysušenom stave. Na chodidlá alebo iné časti tela sa aplikujú pomocou samolepiacich náplas
  • Značka: NATURMEDIC
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
cena: 18,90 EUR
Pôvodná cena: 20,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*