Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-7%

KOLAGÉNOVÁ KÁVA

Nový tovar k prodeji

Krátky popis

Balenie: 30 sáčkov x 3,5g

Originálna novinka na trhu - zmes káv Arabika a Robusta s hydrolyzovaným rybacím kolagénom

Kolagénová káva Labesi tzv. káva krásy, je originálne spojenie lahodnej chutí káv arabika a robusta. Obsahuje až 14,3% biokativného hydrolyzovaného rybacieho kolagénu, ktorý priznivo pôsobí na ľudský organizmus. Tento bioaktívny hydrolyzovaný rybací kolagén neobsahuje žiadne prídavné latky a zároveň neovplyvňuje vybornú chuť a intenzívnu vôňu kávy.

Čo je to kolagén?

Kolagén je základná stavebná bielkovina v telách ľudí a živočíchov, ktorá tvorí spojivové tkanivá pohybového aparátu. Kolagén je hlavný štrukturálny proteín nachádzajúci sa vo vnútri i na povrchu našich tiel. Je to jedinečný stavebný materiál tvorený z aminokyselín, ktorý dodáva pevnosť a štrukturálnu podporu našim kostiam, pokožke, šľachám, väzivám a cievam. Kolagén dokážeme získať z konzumovaného jedla, avšak v dôsledku starnutia, postupom času dochádza k degradácii veľkého množstva kolagénu v organizme.

Prečo je potrebné pijmať kolagén?

Je všeobecne známe, že od 25. roku života ľudské telo postupne stráca schopnosť tvoriť kolagén a v pokožke sa jeho množstvo znižuje každoročne o 1,5%. Po 40. roku života si ho ľudské telo nevytvára takmer vôbec. Pre zachovanie zdravej a pružnej pokožky bez vrások je dôležité jeho pravidelné dopĺňanie. Nedostatkom kolagénu vznikajú vrásky, celulitída, pokožka je suchá, stráca sa lesk nechtov a vlasov a začína neodvratný proces starnutia. Kolagén je okrem pokožky dôležitou štrukturálnou látkou kostí, kĺbov, svalov, spojivového väziva a šliach.
  • Značka: NATURMEDIC
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 14,90 EUR
Pôvodná cena: 15,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky