Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

OK Alfa+ Imun

Nový tovar k prodeji

Originálna bylinná zmes s posilňujúcimi účinkami na obranyschopnosť organizmu. Materina dúška upokojuje podráždené dýchacie cesty, spolu s Echinaceou pôsobí blahodarne na dýchaciu sústavu. Rakytník podporuje obranné reakcie, pomáha udržiavať normálne funkcie imunitného systému, posilňuje činnosť srdca. Echinacea podporuje prirodzené obranné systémy, pôsobí proti mikróbom v močovom trakte. Žešen podporuje prirodzenú obranyschopnosť, podporuje správnu funkciu imunitného systému. Posilňuje vitalitu, dodáva energiu, pôsobí proti únave, navodzuje fyzickú a psychickú pohodu, prispieva k odolnosti organizmu na stres.

PODPORA ČINNOSTI IMUNITNÝCH FUNKCIÍ

Echinacea patrí k najznámejším rastlinám ovplyvňujúcim imunitný systém. Vzhľadom k rozdielnemu obsahu účinných látok a pre čo najkomplexnejší účinok výrobku, receptúra obsahuje extrakt z vňate aj z koreňa Echinacei. Podporuje činnosť prirodzených obranných mechanizmov organizmu. Priaznivo ovplyvňuje horné dýchacie cesty pri podráždení.

BLAHODÁRNE ÚČINKY NA DÝCHACIE CESTY A TRÁVIACI TRAKT

Materina dúška vhodne doplňuje účinky Echinacei. Materina dúška upokojuje podráždené dýchacie cesty a spolu s Echinaceou pôsobí blahodarne na dýchaciu sústavu. Podporuje trávenie, priaznivo pôsobí na činnosť žalúdka a tenkého čreva

ŠIROKÉ SPEKTRUM POZITÍVNYCH ÚČINKOV NA ĽUDSKÝ ORGANIZMUS

Ženšen vyniká širokým spektrom účinkov na ľudský organizmus, je jedným z najsilnejších bylinných prostriedkov na posilnenie organizmu. Ženšen povzbudzuje prirodzenú obranyschopnosť a podporuje správnu funkciu imunitného systému.

POSOBÍ PROTI ÚNAVE A PRISPIEVA K PSYCHICKEJ POHODE

Žeňšen posilňuje vitalitu, dodáva energiu, pôsobí proti únave a tým navodzuje fyzickú a psychickú pohodu. Prispieva k odolnosti organizmu voči stresu.

POSILNENIE VŠETKÝCH FUNKCIÍ V TELE

Echinacea bl
  • Značka: OKG. S.R.O., CZ
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 37,50 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*