Odpovedať na inzerát

-18%
PREDÁM NOVÝ TOVAR

Cleansing tonic - vital care 90 ml

Nový tovar k prodeji

Cleansing tonic - vital care 90 ml / Čistiace tonikum /

Tento produkt je vhodný na príznaky: prírodná kozmetika ...

Výrobca : BIOVITALITY

Balenie : 90 ml

Záruka : 24 mesiacov

Kod: 765

EAN : 8594060117652

CLEANSING TONIC - VITAL CARE - BIOVITALITY®

Čistiace tonikum krém s Ω 6 Ceramide®, výtažkami Opuntie, vysokomolekulárnymi kukuričnými a sojovými cukrami

Čistiace tonikum obsahuje rastlinný Ω6 Ceramide®, ktorý udržuje a obnovuje integritu pleti a chráni proti stárnutiu. Dalšou aktívnou látkou je Fucogel® - (rastlinný cukr) zaisťujúci prirodzenú hydratáciu kože. Aquaregul-K® je výtažok opuncie. Tento kaktus efektivne udrží vodu v tkániach a pôsobí antioxidačne. Bylinný komplex zaistí Vašej pleti sebavedomie, krásu a kontrolu nad procesom stárnutia .

Použitie: čistiace tonikum je určené k aplikácii na normálnu a zmiešanú pleť. Naneste na pleť a za použitia vatového tampónku pleť dôkladně zbavte všetkých nečistôt.

Ingredients (INCI): Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Biosaccharide Gum – 1, Butylene Glycol, Octyldodecyl PCA, Menthyl PCA, Phenetyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Potassium PCA, Opuntia Ficus- Indica Stem Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum, Hydroxycitronellal, Geraniol, Hydroxysohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku. Chránit pred mrazom !

Všeobecná upozornenie : Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: BIOVITALITY.CZ
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,20 EUR
Pôvodná cena: 11,20 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*