Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-11%

TTO pantenol voda

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: akné,pokožka......

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 3 roky

Popis : - pokožku čistí i dezinfikuje, k ošetreniu problematickej pokožky
TTO PANTENOL VODA
Voda s vysokým obsahom čajového oleja je bezalkoholový, nemastný prípravok, veľmi vhodný na ošetrenie problematickej pokožky.Pre dosiahnutie optimálneho účinku je tento prípravok obohatený o pantenol (vit. B5). pokožku chráni, regeneruje a udržuje v zdravom stave. Pleťovú vodu je možné použiť pre každý typ pleti. Pokožku čistí a šetrne dezinfikuje. Dobre využiteĺná je aj pre mužov po holení. Pri pravidelnom používaní pleťová voda zlepšuje celkový stav pokožky.

Návod k použitiu : vhodná je aplikácia vždy večer k pravidelnej očiste pleti. Pri použití k tlmeniu problémov aplikujte niekoľkrát denne. Po ošetrení pokožky pleťovým mliekom je pre dosiahnutie maximálneho účinku vhodná kombinácia s TTO multiaktívnym krémom.

Originálne balenie : 200 ml


Indikácie bylinky:
- k ošetreniu problematickej pokožky
- preventívny i terapeutický účinok
- pokožku čistí i dezinfikuje
- netoxický
- bez obmedzenia veku
- ľahká a praktická aplikácia
- bez predpisu
Kontraindikácie :Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky a potravinové doplnky.Nie sú žiadne obmedzenia v tehotenstve a čase kojenia.

Nežiadúce účinky: nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkoľvek nepriaznivých účinkov. Vzhľadom k pomerne dlhej dobe, počas ktorej je TTO používaný, sú už známe prvé prípady precitlivelosti na čajovníkovú silicu. Pri prípadnej precitlivelosti na TTO, alebo niektorú zložku prípravku je vhod
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,50 EUR
Pôvodná cena: 3,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky