Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Dve ušľachtilé kultúry baktérií mliečneho kvasenia rodu Lactobacillus a Bifidobacterium. Mliečne baktérie sú hlavnou súčasťou mikroflóry tráviaceho systému. Patria medzi mikroorganizmy ľudskému telu vlastné. Miliarda baktérií obsiahnutá v jednej žuvacej tablete bez nutnosti zapíjania. Tabletky sú krehké, mimoriadne lahodnej smotanovo jahodovej chuti. Ľahko sa rozpúšťajú v ústach. Acidotikum je určené pre dospelých i deti od 3 rokov.
Najmä užívaním antibiotík, nevhodnými diétami alebo stravovaním dochádza k úbytku týchto baktérií zažívacieho traktu. Preto je vhodné v týchto prípadoch doplniť ich množstvo týmto prírodným doplnkom stravy.
- žuvacie tablety s jedinečnou jahodovou príchuťou
- bez nutnosti skladovania v chladničke
- vhodný na konzumáciu pri každej príležitosti
Odporúčané dávkovanie:
1 - 6 tabliet denne podľa potreby rozpustite v ústach.
Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale. Uchovaním v chladničke spomalíte prirodzený proces úbytku živých kultúr. Nevystavujte teplotám vyšším ako 30 ° c.
Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,30 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*