Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-10%

Ginkgo 60 mg - 100 tob.

Nový tovar k prodeji

Štandardizovaný extrakt z listov stromu ginka dvojlaločného (Ginkgo biloba) v inovovanej forme kapsuly s navýšeným obsahom účinných látok.
Ginko dvojlaločné patrí medzi najstaršie rastliny na zemi. V jeho pôvodnej oblasti výskytu, Číne, je aj dnes veľmi cenený a uznávaný.
Ginkgo biloba vykazuje antioxidačné vlastnosti, prispieva k normálnej činnosti kognitívnych funkcií, ako sú napr. Pamäť, myslenie a koncentrácia.
Napomáha prekrveniu a zásobeniu periférií kyslíkom, a tým aj výžive orgánov. Podporuje celkovú duševnú pohodu.
Extrakt z listov "stromu múdrosti a dlhovekosti" takisto pôsobí na centrálnu nervovú sústavu a psychickú činnosť. Vhodné je jeho dlhodobé užívanie.

Inovovaná receptúra tohto prípravku obsahuje o 50% vyšší obsah účinných látok ako náš starší prípravok. Jeho pozitívny vplyv na náš organizmus je teda
intenzívnejšií. Nová forma prípravku - kapsula - je ľahšia na prehĺtanie a komfortnejšia pre užívanie.
Odporúčané dávkovanie:
1 kapsula 1x denne. Kapsulu je možné zapiť tekutinou.

Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na pravej strane obalu. Chráňte pred priamym slnkom

Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 12 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
  • Značka: VITAHARMONY S.R.O.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,90 EUR
Pôvodná cena: 10,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky