Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

EMULIPS SLIM

Nový tovar k prodeji

Doplnok stravy určený k odbúravaniu telesného tuku vyrobený z prírodných ingrediencií tej najvyššej kvality. Základnými stavebnými kameňmi tejto exkluzívnej a prastarej receptúry sú výťažky zo zeleného čaju, Garcinie cambogie a mnoho ďalších unikátných bylín.
A čo pre Vás môže urobiť?
ODBÚRAVÁNIE TELESNÉHO TUKU:

EMULIPS SLIM významne stimuluje odbúravanie podkožného tuku - pôsobí i v rizikových partiách (brucho, boky, stehná). Podporuje zrýchlenie metabolizmu - urýchľuje spalovanie tukov v bunkách. EMULIPS SLIM obmedzuje ukládanie telesného tuku - ovplyvňuje zníženie príjmu potravy a predĺženie intervalu medzi jedlami.
OCHRANA ORGANIZMU:
EMULIPS SLIM má silné antioxidačné účinky - pomáha chrániť telo pred voľnými radikálmi.
DETOXIKÁCIA ORGANIZMU:
EMULIPS SLIM povzbudením činnosti čriev a obličiek uľahčuje odvod nežiadúcich metabolitov chudnutia z tela - uľahčuje vylúčenie látok uvoľnených z tukového tkaniva pri chudnutí a tým zabraňuje ich opätovnému uloženiu v tele.
ZLEPŠENIE VSTREBÁVANIA:
EMULIPS SLIM špeciálnou mechanickou aktivizáciou použitých bylín je vďaka mnohonásobne zvetšenému povrchu a rozrušeniu bunkových stien dosiahnuté zlepšenie vstrebávania účinných zložiek do organizmu a tým výrazné urýchlenie a zvýšenie účinku.
DÁVKOVANIE:
Doporučujeme používať pred jedlom - CAPSULES 1 kapsulu 2-3xdenne, DRINK 1/3 čajové lyžičky (cca 1 g) 2-3x denne. DRINK je možné používať v suchej forme - napr. zmiešaný s vhodným pokrmom (jogurt, med a pod.), najlepšie však preliať vlažnou nebo horúcou vodou, nechať cca 10 min. lúhovať a vypiť bez scedenia. Pri pravidelnom užívání 2x za den vystačí balenie 60 ks želatinových kapsúl a 60 g bylinnej zmesi na 30 dní.Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor
  • Značka: OKG
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 54,89 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*