Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

BIO Jalovcový masážny olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: únava,tažké nohy, relaxácia a regenerácia...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov


Popis


BIO Jalovcový masážny olej professional BIO

Jalovcový masážny olej profesional BIO garantuje použitie nosnej zmesi, ktorá neobsahuje ropné ani iné cudzorodé látky.Masážna lymfodrenážna kompozícia vo forme oleja obsahuje vysoký podiel jalovcovej silice. K masážam je olej vhodný po zvýšenej fyzickej zátaži. Znižuje opuchy, je vhodný pre osoby so syndromom tzv. „tažkých nôh“. Olej je vhodný pri starostlivosti o mastnú pokožku so sklonom k akné. Aroma jalovca má osviežujúcí účinok u osôb trpiacich nespavostou či bolestami hlavy.

Návod k použitiu : olej je vhodný k profesionálnej masáži pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku. Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný k dlhotrvajúcej rehabilitačnej , relaxačnej i športovej masáži.

Ingredients(INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Olea Europea Fruit Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Extract

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,10 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*