Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tento prípravok je vhodný na príznaky : pre krásu

Výrobca : Topvet
Balenie : 30 ml
Typ: prírodná kozmetika
Záruka: 30 mesiacov

BALZAM NA PERY - KOKOS A MANDĽOVÝ OLEJ
BAMBUCKÉ MASLO / KOKOSOVÝ OLEJ

Kokosový balzam prináša dokonalú ochranu a starostlivost o Vaše pery. Pery budú po ošetrení balzamom hebké, svieže a dlhodobo vyživené. Balzam obsahuje vysoký podiel bambuckého masla a luxusných kozmetických olejov a voskov . Tieto aktivne látky sú cenným zdrojom vitamínov , minerálov , nenasýtených mastných kyselin a dalších látok, ktorésú nepostrádatelné v starostlivosti o Vaše pery. Balzam vytvára prirodzenú ochrannú bariéru, ktorá vyživuje a regeneruje.

Použitie : balzam je určený pre každodennú starostlivost o pery. Je ideálnou variantou pre suché a popraskané pery. Balzam je vdaka svojmu unikátnemu zloženiu vhodný do mrazu a vlhka, ale tiež aj v suchom a prekúrenom prostredí.

Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba, Candelilla Cera, Cocos Nucifera Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Stevia Rebaudiana Extract
Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku. Chránit pred mrazom !

Všeobecná upozornenie : Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*