Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-27%

CHLORELLA ČOKOLÁDA - 44 g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% VEGAN RAW CHLORELLA ČOKOLÁDA, KTORÁ CHUTÍ SKVELO.
Ručne vyrábaná čokoláda z certifikovaných organických prírodných zložiek.

Originálna, ručné vyrábaná tmavá tabuľková čokoláda bez lepku, sóje, laktózy, konzervantov a umelých farbív s 53% obsahom kvalitného kakaa. Čokoláda v spojení so zelenou riasou Chlorella vulgaris je obohatená o ďalších 14 superpotravín pre maximálny účinok a jedinečnú chuť. Vďaka unikátnemu zloženiu čokoláda obsahuje množstvo vitamínov, minerálov a antioxidantov.

Čo je Chlorella vulgaris?

Chlorella vulgaris ako jedna z hlavných zložiek tejto čokolády. Je to jednobunková sladkovodná riasa, ktorá je známa hlavne svojimi širokospektrálnymi účinkami, no obsahuje najmä množstvo vitamínov, bielkovín, minerálov a antioxidantov. Je zdrojom vitamínov skupiny B, E, vápnika, železa a obsahuje vysoké množstvo chlorofylu, ktorý zvyšuje tvorbu červených krviniek a je silný prírodný antioxidant.

Čo sú superfoods?

Superfoods alebo superpotraviny sú také potraviny, ktoré majú mimoriadny zdraviu prospešný účinok. Zvyčajne ide o potraviny v komplexnej pôvodnej a prírodnej podobe s vysokým obsahom živín ako vitamíny, minerály, antioxidanty, enzýmy a vlákninu. Superpotraviny majú teda vo vysokej miere tie látky, ktoré často v organizme v potrebnej miere chýbajú. Výhodou superpotravín je preto ich komplexný obsah živín, ktorý pôsobí na vitalitu, fyzickú a mentálnu silu, imunitný systém, srdce, pečeň, obličky, svaly, kosti, zuby, nechty a na celkovú detoxikáciu organizmu.

Čím je Chlorella čokoláda unikátna?

obsahuje 16 superpotravín
obsahuje riasu Chlorella vulgaris
obsah tvorí 53% kvalitného kakaa (pôvod Peru)
všetky ingrediencie sú 100% organické
raw, vegan čokoláda
neobsahuje biely cukor, iba prírodný kokosový
neobsahuje lep
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,30 EUR
Pôvodná cena: 4,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky