Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

VitaPop®- lízatková úľava pri nachladnutí- príchuť

Nový tovar k prodeji

VitaPop®- lízatková úľava pri nachladnutí- príchuť citrus - 12 lízaniek

Kto vyrobil prvý lízatko nie je s istotou známe. Prvá strojová výroba tzv. Cukríkov na tyčinke začala vo Wisconsine v Kalifornii v roku 1908. Prvý stroj vyrábal asi 40 kusov za minútu a jeho týždenná produkcia sa predávala rok.

Ruský emigrant Samuel Born stál pri zrode prvého stroja s automatickým vkladaním tyčinky. V roku 1916 bolo San Francisco centrom výroby sladkostí na tyčinke. Born tu prvýkrát svetu predstavil klasickú zmrzlinu na tyčinke s čokoládovou polevou.
Až na konci 20. storočia, v snahe nájsť lepšiu formu podávania aktívnych látok deťom, vznikol nápad lízaniek pri prechladnutí. Od roku 2002 majú naše deti v SR prvýkrát možnosť kúpiť a ochutnať túto skvelú myšlienku spájajúcej cukrovinku a aktívny doplnok výživy.

Roksové lízanky s príchutou sú určené pri prechladnutí pre deti od 3 rokov a dospelých.
Echinacea purpurea podporuje obranyschopnosť organizmu. Napomáha aktivácii bielych krviniek, ktoré pohlcujú pôvodcu baktérií priamo v organizme a produkujú protilátky.
Vitamín C znižuje mieru únavy a vyčerpania.
Zinok prispieva prirodzenej funkcii imunitného systému.
Jablčný pektín patrí medzi sacharidy s mechanickým pôsobením, ktoré je podobné účinkom vlákniny.
Odporúčané dávkovanie:
Deti od 3 do 10 rokov: 1 lízatko 2x denne, deti od 10 rokov a dospelí: 1 lízatko 3-4x denne.
Skladovanie:
Uchovávajte na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.
Upozornenie:
Tento produkt nie je bežnou cukrovinkou ani nenahrádza riadnu lekársku starostlivosť. Výrobok nie je určený deťom do 3 rokov. Nevhodné pre diabetikov. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky