Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Biotín 300 mikrogramov + Selén + Zinok - 87 tbl.

Nový tovar k prodeji

Prípravok obsahuje kombináciu vitamínu Biotika a minerálnych látok - zinku a selénu - pre podporu normálneho stavu vlasov, nechtov a pokožky. Biotín patrí do skupiny vitamínov B a prispieva okrem iného aj k normálnej činnosti nervovej sústavy a normálnej psychickej činnosti. Zinok a selén sú známymi antioxidantmi, ktoré sa podieľajú na ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, ktorý vzniká v dôsledku nerovnováhy voľných radikálov a antioxidantov v ľudskom tele. Zinok a selén prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému, čím sa zlepšuje prirodzená obranyschopnosť organizmu. Zinok podporuje udržiavanie zdravých kostí a zraku a prispieva k správnej kognitívnej funkcii. Selén napomáha k normálnej činnosti štítnej žľazy.

Biotín sa niekedy označuje aj názvom vitamín H. Tento názov je odvodený z nemeckých slov "Haar" a "haut", ktoré v preklade znamenajú "vlasy" a "pokožka". Názov vitamínu bol odvodený z jeho významu pre ľudský organizmus.

Odporúčané dávkovanie:

1 tableta denne. Tabletu celú prehltnite a zapite dostatočným množstvom tekutiny. V čase tehotenstva a dojčenia určí dávkovanie lekár.

Skladujte:

Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na pravej strane obalu.

Upozornenie:

Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,30 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky