Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Konopné regeneračné mlieko- 200 ml

Nový tovar k prodeji

Ako v dávnej minulosti, tak aj v dnešnej dobe je konope (Cannabis sativa) používané pre svoje výrazné liečebné účinky. Konopný olej je bohatým zdrojom esenciálnych mastných kyselín, ktoré majú výborné zvláčňujúce, upokojujúce a premasťujúce účinky, ďalej potom látky na báze koenzýmov Q alebo vitamínov. Olej dodáva pokožke to najlepšie k jej prirodzenej výžive, posilňuje jej odolnosť voči vonkajším dráždivým vplyvom.
Pôsobením nežiadúcich faktorov dochádza k zmenám v zastúpení kožných lipidov (steroly, mastné kyseliny a ceramidy). Nedostatok ceramidov znižuje bariérovú funkciu kože, dochádza k strate vlhkosti. Prejaví sa to jej nadmerným vysúšaním, lúpaním a praskaním. Konopný olej vďaka obsahu nenasýtených mastných kyselín navracia pokožke vyvážené zloženie lipidovej vrstvy.
V prípade kožných problémov výrazne znižuje nutnosť aplikácie nežiadúcich hormonálnych liečiv (kortikoidov), pretože bioaktívne látky obsiahnuté v oleji pôsobia dostatočne účinne na priebeh zápalových kožných procesov. Mlieko navracia pokožke jej hebkosť, pružnosť, pevnosť a zvláčňuje ju. Je vhodné pre každý typ pleti, nedráždi, rýchlo sa vsakuje.

- Posilnenie bariérovej funkcie pokožky.
- Prirodzené protizápalové a antibakteriálne účinky.
- Podpora hydratačnej rovnováhy pokožky.
- Obnova správneho pomeru kožných lipidov.
- Ochrana pred tvorbou vrások zamedzením úbytku nenasýtených mastných kyselín v ceramidov.
- Harmonizácia pH pokožky.
- Riešenie pre suchú, exematickú a problematickú pleť (akné, psoriáza, ekzémy).
- Rýchlo sa vstrebáva, nedráždi, vhodné na každodenné použitie
- Špeciálny vákuový obal pre zachovanie maximálnej čerstvosti v priebehu užívania.

Ingredients (INCI): Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil (Hemp seed oil), cetearyl Alcohol, Glycerín, Polysorbate 80, Sodium bora, Pal
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,70 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky